Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (464)

plakát

Fair Play (2014) 

Bohužel mi přijde, že většina našich herců neumí moc hrát. Nebo spíše stále působí takovým tím "divadelním dojmem". To mě hrozně rušilo.

plakát

Kouzlo měsíčního svitu (2014) 

Nuda, nuda, šeď, šeď. Nevýrazné postavy, nevýrazný příběh, utahaný děj. Emma Stone je sympaťačka a atmosféra začátku minulého století působila mile, celkově to ale nefungovalo, bylo to takové mdlé a prázdné. Nebýt v kolonce "řežie a scénář" Woody Allen, pochybuji, že by film přesvědčil distributory aby ho vůbec pustili do kin.

plakát

Kdo přežije - Austrálie (2001) (série) 

Možná nejdrsnější prostředí ze všech řad. Horko, zima, déšť, požár, navíc o tři dny delší pobyt. Casting se povedl, soutěžící byli všichni zajímaví a štvala mě víceméně jenom Jerri. Elisabeth navíc byla podle mě nejhezčí soutěžící za celou dobu vysílání.

plakát

Velký draft (2014) 

Film o sportu, kterému nerozumím, mapující průběh dne o kterém nevím, že existuje navíc s pravidly a zvyklostmi, které neznám. Trochu mě mrzelo, že jsem asi půlku filmu vůbec nevěděl o čem se mluví ale po čase jsem si zvykl a docela si to užil. Kamera je zajímavá, střih originální, Costner elegantní. Tři hvězdy tak akorát pro sportovní fanoušky (mě), pro znalce amerického fotbalu možná o fous víc.

plakát

Kdo přežije - Afrika (2001) (série) 

Fajn řada, se zajímavými soutěžícími a sympatickým vítězem. Ale borneo mě bavilo víc.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Po dlouhé době pět hvězd. Sice ne úplně čistých, ale přeci. Protože tenhle film má všechno. Je tu vtip, akce, super postavy (Kam se na Groota sere se svýma očima kocour ze Shreka), parádní efekty a hlavně to celé fungovalo jako celek, tak že bych šel na Strážce z fleku znovu. Doporučuji i pro nefanoušky komiksů a sci-fi. Nenechte se odradit. PS: Zajímalo by mě kolik dostal Vin Diesel za dabing, to musela být fakt dřina. :)

plakát

Král Artuš (2004) 

Omlouvám se za možná zbytečně silná slova, ale tohle byla prostě nuda k posrání.

plakát

Last Night (2010) 

Příběh by se dal v podstatě shrnout tak do dvou vět a krom toho, že si hodinu a půl různí lidé povídali nad sklenkou Martini, se v něm vlastně ani nic moc neděje. Mně ale film takhle nebavil už ani nepamatuju a to jsem dnes ani neměl náladu se na nic dívat. Prostě mi to sedlo, asi i díky tomu, že na tomhle typu filmu trochu ujíždim. 85%. Pět hvězd to lízlo. Edit: Musím to upravit na pět.

plakát

Město podvodů? (2013) (pořad) 

Hodně dobré. Díl s taxikáři je vážně síla

plakát

Drajf (2014) (pořad) 

Dobře zpracovaný pořad (v rámci možností). Rozhodně jeden z těch lepších, co jsou na Streamu k vidění.