Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (14)

plakát

Mr. Nice Guy (1987) 

Supr oddech. Jackie ještě zamlada. Ten chlapec vážně umí :-).

plakát

Děsnej doják (2006) odpad!

Proc?Proboha proc?Chce se mi zvracet, kdyz jsi vzpomenu na tech 20 minut, co jsem videl. Nejhorsi film vsech dob!!!

plakát

Casino Royale (2006) 

Tak zaprvé, skvělé akční scény, to jo, klobouk dolů. Jako samostatný film by se mi to asi určitě hodně líbilo :). Za druhé, nebudu zastírat, že jsem od začátku nesouhlasi s obsazením Daniela Craiga. Za třetí, James Bond nikdy neměl být realný, takže moc nechápu počin tvůrců ho přiblížit skutečnosti. Zabíjíte kult Jamese Bonda :(((. V podání Daniela Craiga byl uplně jiný, více arogantní, více sebevědomý a drsnější, ale v podání Pierce Brosnana a Seana Conneryho mi byl více sympatický. Všechny ty moderní vymoženosti prostě k Bondovi patří a podle mě se nedají jen tak rychle odpárat. Vážně jsem skoro zaplakal, když jsem tam po celou dobu filmu neobjevil Q. NECHAPU!!!... Takže po zaokrouhlení nemužu dát víc než 2*...

plakát

Rychlý Stripes (2005) 

Parádní film pro děti, kterým nepohrdnou i mnozí dospělí :). Ty dvě mouchy jsou prostě skvělý :), zvlášť v dabingu Suchánka a Genzera. Pelikán Husa v podaní Patrika Hezuckého je taky nezapomenutelný :). Doporučuju... Chtěl jsem dát 3*, ale za ten dabing si 4* právem zaslouží.

plakát

Hellsing (2001) (seriál) 

Naprosto skvělý anime seriál. Dříve jsem na anime vůbec nedíval, možná to bylo díky tomu, že mi Jimmmy (mrkněte se na jeho profil) pouštěl ty nejulítlejší, nejzběsilejší a nejbláznivejší anime, co měl doma, ale tohle anime stojí vážně za to. Jak Alucard s Viktorií likvidují Ghuly je naprosto super. Jakmile zkouknete první díl, musíte vidět všechny :). Dokonale vás to vtáhne do děje. Když jsme skouknul 9. díl (nebudu říkat, co se tam stalo, pro ty, co to ještě neviděli), na chvíli se mi zastavilo srdce a jsem křičel: neeeeeee, to nemůže být pravda. Proč??? A závěr je prostě dokonalý. Už se těším na další díly :)... A která postava je nejlepší? Přece Lady Integra :).

plakát

Tucet špinavců: Druhá mise (1985) (TV film) 

K některým filmům by se potračování prostě točit nemělo. O hodně slabší než jednička. 2 hvězdičky proto, že mám válečné filmy rád.

plakát

Kmotr (1972) 

Klasika, kterou by měl vidět každý filmový fanda. Vito Corleone je prostě nejlepší.