Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (36)

plakát

Sedm životů (2008) 

Sice jsem zezačátku nechápal, proč to Tim dělá (nakonec se ukázalo, že kvůli autonehodě), nakonec se ale jeho skutky vysvětlily. Je to příběh o člověku, který se snaží pomoci sedmi náhodně vybraným lidem za sedm životů, které vyhasly při autonehodě. Z filmu jsem si odnesl smíšené dojmy, ovšem převládají ty kladné.

plakát

Malý Nicky - Satan Junior (2000) 

U téhle praštěné komedie jsem se před lety královsky bavil a ani dneska nepohrdnu filmem, který si dělá srandu téměř ze všeho. Sice Sandler, jinak můj oblíbenec, ze sebe celou dobu svým pitvořením dělá kašpara, ale alespoň pobaví.

plakát

Děti kukuřice (2009) (TV film) 

Remake, který se vůbec nepovedl. V mnoha směrech nesehá originálu ani na paty. Docela jsem se na Kukuřičné děti těšil ale byl jsem velice zklamán. První polovina filmu - nuda. Druhá polovina filmu - nuda na druhou. Téměř 25 minut honička v kukuřici se vzpomínkami na Vietman, přišlo mi že tvůrci pouze chtěji zaplácnout čas. Originál je daleko lepší.

plakát

Milionový závod (2001) 

Další z řady amerických rodinných komedií, ovšem v něčem je jiná než většina ostatních. Tím, že zde hraje komik ze všech největší, Rowan Atkinson, známý jako mr. Bean. To byl pro mě asi hlavní tahák k tomuto filmu. Atkinson víceméně nezklamal, i když dokonalé to taky nebylo, jako ostatně celý film. Ale...celkem se mi ta jízda napříč Amerikou líbila:)

plakát

Prázdniny pro psa (1980) 

Výborně zpracované téma trávení prázdnin na vesnici u babičky a dědy. Řada na sebe navazujících komických situací, většinou se pojících se psem Blekem mě prostě dostala, stejně jako (opět) výborný Tomáš Holý v hlavní roli. Nejlepší postavay - drsný "Drtikol" a "Plavec, a to jeho UFO":)

plakát

Jeepers Creepers 2 (2003) 

Dvojka mě teda upřímně hodně zklamala. Atmosféra i příběh, to je katastrofa. Dvě hvězdy pouze za to, že mám Creepera rád z prvního dílu.

plakát

Jeepers Creepers (2001) 

Creepra jsem poprvé shlédnul ve dvanácti letech, a to mě popravdě hodně vyděsil. O pár let jsem si to pustil znovu, je pravda že už jsem se tolik nebál, ale stejně se pro mě Creeper několikrát převálcovaný autem, rostřílený, rozsekaný a přesto přeživší, stal jednou z oblíbených hororových postav.

plakát

Odpor (2008) 

Filmy z války se vždycky těšily mé značné oblibě, proto jsem byl velice zvědavý na tento kousek. Ani Odpor nezklamal mé očekávání, i když se z námětu dalo vyčerpat více. Tento film jsem bral jako emotivní a vcelku hezky natočenou ukázku toho, co se kdysi v těch běloruských lesích opravdu mohlo odehrát.

plakát

Apocalypto (2006) 

Téměř vše, v čem má nějakým způsobem prsty můj oblíbenec Mel Gibson, stojí za to. Kvalitní historické drama z dob Mayů, velkolepé scény a téměř vše, co k tomu patří. Tak by se dalo charakterizovat toto dílo. Pro mě to byla velmi kvalitní podívaná od začátku až do konce. Neznámí herci tomu jen prospěli, Youngblood i Hernandez by si klidně mohli střihnout role pravých mayů.

plakát

Nepřítel před branami (2001) 

Film ze druhé světové války, v němž proti sobě stojí dva elitní ostřelovači. Já jsem si Vasilije oblíbil hned po prvních pár minutách, ovšem konec filmu mě mírně překvapil. Klidně bych očekával, že se Vasilij s Konigem zabijí navzájem, nicméně nakonec jsem byl rád že můj oblíbenec přežil. Jinak výprava a exteriéry zvládnuty na jedničku.