Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (19)

plakát

Kód Enigmy (2014) 

Silný emotivní a zajímavý příběh a velmi zdařilé herecké výkony. Nicméně film obsahuje některé až příliš "klišé" scény, které mu dost ubírají na kvalitě.

plakát

Earth (2007) (TV film) 

Nádherné záběry!

plakát

Fargo (1996) 

Za herecké výkony, velkolepou hudbu a to nepříjemné mrazení v zádech si **** zaslouží.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Quentin Tarantino opět překonal sám sebe. Po Hanebných parchantech jsem si říkal, že už dál opravdu nemůže zajít, ale Django mě přesvědčil o opaku. Způsob jakým představuje jedno z temných období amerických dějin je naprosto fenomenální. Dobře se usaďte a vychutnejte plnými doušky filmovou poezii, kterou vám servíruje jeden z nejlepších režisérů současnosti. Já jsem Djanga určitě neviděl naposled...

plakát

Laputa: Nebeský zámek (1986) 

Hračičkář Miyazaki se zase blýskl tentokrát létajícími stroji. Opět a znovu jej obdivuju pro jeho fantazii a obrazotvornost. Krásný film, který pohladí na duši. :)

plakát

Méďa (2012) 

Po dlouhé době originální komedie, ve které je navíc velice silně cítit nádech humoru ve stylu Family Guy. (+) Škoda, že je konec filmu tlačen do na můj vkus zbytečně sladké romantiky... (-)

plakát

Do Říma s láskou (2012) 

Woody na stará kolena ztrácí vtip, kouzlo a hlavně nápady na originální situace. Do Říma s láskou jen potvrzuje sestupnou tendenci kvality jeho posledních filmů...škoda. Dvě * dávám za jediné 2 kvalitní herecké výkony, a to: úžasná prostitutka v podání Penelope Cruz a krásně komická postava Roberta Benigni.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011) odpad!

To byl zase jednou zážitek...Film nám pustili v autobuse, jinak by mě ani nenapadlo na něj koukat. Už během prvních pár minut mi bylo jasné, že nejde o žádné umělecké dílo. Herci a jejich výkony - otřesné, stejně jako jejich dialogy a vůbec celý scénář. Efekty byly velice amatérské a moc si neumím představit diváka, pro kterého byl film asi určen, protože nechápu, co by se na tom filmu mohlo vůbec někomu líbit. Některé až kýčovité scény ve mě vyvolávaly touhu uchopit kladívko po mé pravici a "v nouzi rozbít sklo", abych jen unikl další dávce emocí...Pokud nevíte do čeho jdete, ani to nezkoušejte. Jakkoli jinak strávených 112 minut vašeho života bude určitě využito lépe než s touto "ságou"...

plakát

127 hodin (2010) 

Jeden z nejlepších filmů, co jsem kdy viděl!!!

plakát

Manželství po italsku (1964) 

Skvělá Sophia Loren. Vidět film v originále a porozumět neapolskému nářečí otvírá divákovi další rozměr tohoto díla. Takže doporučuju italsky :)