Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (247)

plakát

Možná přijde i kouzelník (1982) (pořad) 

Dramaturgicky chytrá zábava, kterou dnes v televizích nikdo neumí udělat. Nebo nechce?

plakát

Charlieho andílci (2000) 

Čím víc se na film dívám, tím víc se mi líbí. "Co to je?", "Čínské bojové muffiny." A Drew Barryomer je k sežrání. Lidi, co chcete víc od komedie, než se pobavit a smát. Tak do toho.

plakát

Čtvrtý druh (2009) 

Film je napínavý od začátku do konce, na způsob vyprávění si po chvilce zvyknete. Pořád jste v takovém zvláštním napětí, jestli se dozvíte pravdu nebo ne. Policajty byste chvílemi nejraději zabili ... každopádně zajímavý snímek, který rozhodně stojí za to vidět.

plakát

Lítám v tom (2009) 

George Clooney zraje jako víno a v tomto filmu to 100% dokazuje. Pohled do života chlapa, který vyhazuje lidi z práce za jiné, kteří to neumí, přitom létá po celé Americe a do tohoto stereotypu vstoupí dvě ženy. S jednou z nich se na svých cestách sblíží natolik, že se do sebe zamilují, druhá, nová kolegyně ve firmě, se snaží změnit styl a způsob jeho práci, přičemž čerpá z nových technologií internetu a svého univerzitně získaného vzdělání, což dle jeho názoru nestačí, tudíž vznikne generační spor. Jak tento koktejl dopadne smozřejmě neprozradím, jen řeknu, že co se týče obrazového ztvárnění, scénáře i hudby, vše je dokonalé a tak je tento snímek jedním z mála, který mně v poslední době oslovil a zaujal. Je výborný ... tečka.

plakát

Velká ryba (2003) 

Dlouho jsem zvažoval koupi tohoto filmu na dvd, ale nakonec jsem se přesvědčil, že to nebyla špatná volba. Tento film je naprosto jiný, než ostatní Burtonovy filmy, atmosférou, náladou, stylem vyprávění, kamerou i hudbou. Kuzelné vyprávění o životě Edwarda Blooma s nádherným koncem. Užijte si tento film, stejně jako já.

plakát

Jeden hot a druhý čehý (1978) 

Dvojice Funés - Girardotová je v této komedii naprosto dokonalá. Naschvály, za které by leckdo zabíjel. Zkrátka pro výrobu uděláme vše a to bezohledně. Výborné gagy, vtip, film má spád, spousta vtipných nápadů. Takhle si představuji zábavnou komedii na kterou se budu pokaždé těšit. "Nemůžu usnout ... !!!", "tak počítej svoje dělníky ... ", "jeden dělník, druhý dělník ... "

plakát

Chceš mě, chci tě (2009) 

Výborná zábava, obzvláště, když se televizní producentka snaží odolávat názorům nového reportéra a posléze si od něj nechá radit, aby získala přízeň svého souseda. Feministkám se tento film moc líbit nebude, ale mně se líbil ... nekecám.

plakát

Devítky (2007) 

Film mě dokázal zaujmout už od začátku a pokud se tohle stane, je to znamení, že jej dokoukám do konce a Devítky to dokázaly - je v nich zkrátka nápad, zaujme i krásna hudba a film nenudí. Ryan Reynolds podává mimořádné herecké výkony, dialogy jsou místy i vtipné. Je škoda, že se takových filmů netočí mnohem více. Bylo by nač koukat.

plakát

Hibernatus (1969) 

Louis de Funés je brilantní, ostatně jako ve většině svých filmů. Gagy, grimasy a nezapomenutelné škleby, to vše najdete v této komedii. Vzhledem ke své stopáži není ve filmu příliš zbytečných záběrů a než se nadějete, je konec. Škoda, že tehdy nenatočili pokračování. Zajímalo by mne, co by bylo dál po rozmrazení Huberta de Tartas po padesáti letech. .

plakát

Rabín Jákob (1973) 

Zábava začne v momentě, kdy se na scéně objeví Louis de Funés. Spousta fantastických gagů a typického Funésova vzteklého humoru v továrně na žvýkačky, skákající zuby nebo brilantní tanec podráždí vaši bránici a na tento film zkrátka nejde zapomenout. Pobaví i po letech. Kdo umí, umí.