Reklama

Reklama

Abby je ambiciózní producentka ranní televizní talk show, která je hrdá na to, že dokáže během chvilky vyřešit jakýkoliv problém. Tedy kromě toho, že je stále svobodná. Když jejímu pořadu začne klesat sledovanost, je nucena přijmout do týmu Mika Chadwaye, šovinistickou, drzou televizní hvězdu. Jeho pořad "Chceš mě, chci tě" by měl diváky seznamovat s tím, jak muži doopravdy fungují. Producentka jeho styl nesnáší, ale pořad se pochopitelně okamžitě stane hitem. Pak se Abby potká s Colinem, svým sousedem, který je svobodný a pracuje jako lékař. Je přesně takový, jaký Mike není - šarmantní a zdvořilý. Protože to Abby tentokrát nechce pokazit, požádá Mika o radu. A čeká ji velké překvapení, jeho metody fungují. Může ale vydržet vztah založený na přetvářce, nebo ji čeká další zklamání? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (768)

predators 

všechny recenze uživatele

Možná, že z mnoha nejmenovaných časopisů znáte ty "Pravdy o můžích a ženách". Tak toto je něco podobného, ale hrané :-) A opět je to o "neviditelném" človíčkovi, do kterého jste se nevědomky zamilovali, což samozřejmě zjistíte až při závěrečných titulcích. :-) Až na vibrující kalhotky nic veselého pod sluncem a to je teprve the ugly truth... :-) 43% ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Nějak nechápu tu kolektivní nechuť, která se k tomuhle filmu chová. Já jsem viděla jednu z nejsvěžejších romantických komedií tohoto roku. Neustálé sexistické poznámky a dvojsmysly jsou originální berličkou k ne až tak originální zápletce. A ikdyž je konec debilní tak, až to bije do očí, tak jsem se díky hláškám a hercům bavila skvěle. ()

Reklama

pm 

všechny recenze uživatele

Nevím čím to je, ale většinou když celý sál mlčí, já se nemůžu přestat smát. Mělo to několik sice hodně slabých a trapných míst, ale dokážu ocenit filmy, které si nehrají na víc, než čím jsou...a mají nakonec i přidanou hodnotu. K mému velkému překvapení jsem se výborně bavila, což v žánru konverzační romantické komedie už léta není samozřejmostí. ()

Niles 

všechny recenze uživatele

Režisér Robert Luketic po tom, čo natočil nepodarené Rande s celebritou, klesol v žárni romantická komédia ešte hlbšie a vytvoril toto. Veľmi nepríjemný film, v ktorom som nenašiel ani náznak niečoho romantického alebo komediálneho. Nesympatická ústredná dvojica a tie ich "múdre" a trápne reči mi išli od začiatku strašne na nervy. Bola to len strata času. Nechceš ma, nechcem ťa. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Katherine Heigl je pohledná blondýna. Gerard Butler je skotský fešák s patřičnou dávkou charismatu. Chemie mezi nimi funguje na plné obrátky a jiskří to mezi nimi v každé scéně. Společně s výborným scénářem a ostrými slovními přestřelkami společně vytvořili základ této parádní komedie. Dokonalá je scéna s vibrujícími kalhotkami. Takové "orgasmické stolování.":) Moment při společném tanci mezi Mikem a Abby je úžasný. Ta vzájemná vášeň a cit, který mezi nimi postupně sílil, se tady ukáže v plné síle. Jeden jim prostě musí přát, ať skončí spolu, protože se přece tolik milují:) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Do kin byl film odesílán pod krycím názvem "Helpful Advice". (Caszidy)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 88,9 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových 205,6 mil. (NIRO)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 38 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Honba za remakem

Honba za remakem

29.08.2011

Co mají společného Hráči se smrtí a Honba za diamantem? Ano, oba snímky už dnes patří k filmové klasice... a dočkají se předělávky. Nová verze Zemeckisova romantického dobrodružství se chystá už… (více)

Honba za předělávkami

Honba za předělávkami

12.12.2009

Tohle bolí. Ne že bych si nedovedl představit remake Honby za diamantem, ale chtělo by to schopného režiséra a hlavní představitele, kteří alespoň vzdáleně napodobí chemii, jiskřící v té době mezi… (více)

Reklama

Reklama