Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (4)

plakát

Kronika mutantů (2008) 

Pokud zrovna lítáte okolo plotny a přemýšlíte nad tím jak zahustit guláš, tak je tohle právě film pro vás. Snad jedinou zajímavostí tohoto snímku je to , že se hlavní hrdina jmenuje stejně jako režisér tohoto ducha postrádajícího filmu. Byl sem nemile překvapen, že vynikající herec jako je Joh Malkovich a Thomas Jane přijali tyto role. :-(

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Já se všem omlouvám,ale cožpak Burton s Deppem nedokáží nic lepšího než remake remaku s tunou makeupu???At si pustí představivost našpacít, ať si zajedou na soustředění a dají hlavy dohromady. A jestli i poté přijdou stím že budou točit například Mrazíka,ale posvém ...(stejný děj, ale jiná kamera), tak jejich čas nadešel a měli by jít každý svou cestou.

plakát

2012 (2009) 

Jeden by řek:"chtělo by to nápad"...ale tady už se těžko neco vymýšlí. Tohle téma se dá opravdu využít jen jako kasání trika před zbytkem světa jaké se dají dělat za miliony dolarů efekty.

plakát

Pan Nikdo (2009) 

Stačí jen malinko příhmouřit oko a máte pocit jako by se to celé odehrávalo vám. Drobné zasnení a dvacet minut filmu nedává smysl. Tak asi takhle jsem to viděl já...jako kvalitně natočený snímek pln drzosti předhodit divákovi i něco složitějšího než je jen urážet klasickou sínusoidou dnešních trendů. Obdivuji tu ohromnou představivost s jakou byl tento film, dílek po dílku seskládán. Svým stylem a švihem obrátit vše naruby si svého příznivce jistě najde.