Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (40)

plakát

Atomic Blonde: Bez lítosti (2017) 

Vizuál, akční scény a nestárnoucí Charlize. To všechno bylo ve filmu výborné. Ale bohužel, u toho to končí. Scénář mě absolutně nechytnul, závěr zbytečně překombinovanej a celkově i to zasazení děje do období studené války mi nepřišlo nejšťastnější.

plakát

Pustina (2016) (seriál) 

Přistupoval jsem k tomu se značnými obavami. Říkal jsem si - seriál české tvorby, to bude zase chujovina jako všechny ostatní. Bohudík jsem se mýlil...

plakát

Štěpec (2017) (TV film) 

Příliš plitké na to, aby bylo naplno ukázáno, jaká je Radek osobnost, jeho charakter a obrovské vlastenectvi. Myslím, že by si zasloužil dokument s mnohem větší hloubkou.

plakát

Baby Driver (2017) 

Tak to jsem fakt nečekal. Neskutečná jízda v sakra rychlým tempu navíc prakticky od začátku do konce doplněná skvělou hudbou, která ve většině případů ještě stihne být přesně v rytmu scén jež podbarvuje. Výborní herci. Sympatický B-E-J-B-Y Elgort si to vyloženě dává, krásná old-schoolová Lily James, se kterou bych si ten road trip taky vrznul, Kevin Spacey jako Big Daddy drží svůj vysoký standard, z Eizy González mně div nepraskla obrazovka, když se objevila na scéně a hned několik vopravdu zápornejch záporáků v eRkovým módu :-). Je mi jasný, že na Baby Drivera asi budou rozpolcený názory, protože pro někoho to může být pozlátko bez potřebné hloubky. Možná. Ale já v tom hloubku asi ani nehledal. I romantické scény, které vlastně jako jediné film zpomalují, byly milé. Já jsem si to prostě nebývale užil.

plakát

Zpívej (2016) 

Mamka, taťka a dcerka v kině. A náramně jsme si to užili. Za mě super. Vlastně za nás za všechny. :-)

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Nic světobornýho od toho nečekejte, ale já jsem se bavil. A už jen kvůli Margotce a její cute ass to stojí zato vidět.

plakát

Mělčiny (2016) 

Reálnost toho, co se ve filmu odehrává, je absolutně mimo mísu. Jasný, je to žraločí béčko, ale aspoň nějaký reálný rámec jsem čekal. Nebudu spoilerovat, ale nedočkal jsem se. Nicméně film po celou dobu udržuje diváka v příjemném napětí, k tomu navíc absolutně luxusní Blakyna, takže 3 hvězdy celkem zasloužený.

plakát

Lásky čas (2013) 

Po komediální stránce luxovka, skvělej Bill a trochu ucajdanej konec. Za mě ale i přesto 5.