Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Pořady (4)

Ano, šéfe!

Ano, šéfe! (2009)

Ano, šéfe! je asi jediným televizním pořadem, kvůli kterému zapnu televizi a oželím dvd. Zdeněk Pohlreich je sympaťák a výborný "hláškař" a v pohodě celý pořad utáhne. Sice je pravda, že Gordon Ramsay má větší charisma a Kitchen Nightmares mě baví o něco víc, tak Ano,šéfe! je zdařilou českou mutací a vůbec se za sebe nemusí stydět.

Kdo přežije

Kdo přežije (2000)

Co se Američanům musí nechat, tak různé reality show a podobné pořady mají zvládnuté, že i když běží X-tá řada, tak pořád a pořád pořad baví. Survivor není výjimkou. Každá řada je osobitá, vždy korespondující se zemí, ve které se odehrává, soutěže jsou originální a zábavné. Co na Survivor beru jako ohromné plus a právě proč mě tak baví, tak je výběr soutěžících. Vždycky se najde nějaká krysa, kterou můžu nesnášet, sympaťák, kterému fandím. Nikdy není nouze o nečekané zvraty, vypjaté a zábavné momenty. Jedině, co mě někdy dokáže otrávit, tak je vítěz, protože mám pocit, že né vždy vyhraje ten, kdo si to zaslouží. Ale s tímhle divák asi nic moc dělat nemůže. Jen na závěr se sluší napsat něco o moderátorovi. Bez Jeffa Probsta by tahle soutěž prostě být nemohla :-)

MasterChef

MasterChef (2010)

Kdo by to řekl, že se někdy v kuchařských reality show objeví někdo přísnější a ostřejší, než Gordon Ramsay a tím někým je samozřejmě Joe Bastianich, který je ještě navíc ohromný fešák :-) Jinak co říci k samotné reality show - Absolutely delicious!