Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Recenze (591)

plakát

Ledové ostří (1992) 

Sněhurka: Sprchuješ se taky někdy? Gretzky: Chceš mě sbalit? Devadesátková romanťárna. Nezapomentulný hlášky: Máš přece zoubky. Zoubky... zoubky... zoubkyyyy ッ Fajn songy = Joe Cocker - Feels like Forever atd. Kde jsou ty časy, kdy holky a kluci ve filmech vypadali ještě přirozeně. S nostalgickým povzdechem díky za tyhle nenáročný devadesátky, který i po třiceti letech stejně pobaví.

plakát

Dívka snů (1997) 

"Tak dlouho chodila s džbánem pro vodu" ...až si odřela koleno a sen se změnil v realitu.  Tak pojď bejby a rozsviť to.ッ Ano, je to celý takový naivní, ale mě zavalila vlna nostalgie, takže jsem si musela připomenout, jaký byl Brendan Fraser v devadesátkách fešák a zábavný herec.

plakát

Sláva - Epizoda 16 (2023) (epizoda) 

Inteligentní, bolestná, osamělá slečna Kat zpět ve hře. Emoce fungovaly a bylo opět zábavné sledovat jak se její soupeři likvidují navzájem. Úsměv = vítězství.

plakát

Obchodní návrh (2022) (seriál) 

Měla jsem chuť podívat se zase na nějakou sympatickou korejskou praštěnku a ono to vyšlo stejně jako její slepý randění s ptákem. ッ

plakát

Britney vs. Spears (2021) 

Britney není mou krevní skupinou co se hudby týče, takže jsem do toho šla jen ze zvědavosti a kupodivu se na to dalo dívat. Pokud se něco z toho zakládá na pravdě, pak si z ní za ty roky její slizký taťka a spol. celkem slušně narejžovali.

plakát

Pamela: Příběh lásky (2023) 

Blondka, kterou si z mých oblíbených devadesátek pamatuji nejen ve spojení s Pobřežní hlídkou, ale především s její životní láskou Tommym Lee, tady celkem příjemně překvapila a v záběrech bez make-upu se mi líbila mnohem víc, než zmalovaná jako plakát. Stále je v ní ta divoká, otevřená, nostalgická rebelka, která ani po padesátce neztrácí jiskru a chuť žít si svůj život po svým. Velmi kreativní, nebo velmi dramatická? Kdo ví. Pusu, Pamela.

plakát

Alfa samci (2022) (seriál) 

Celkem zábavná partička Alfa cvoků a jejich drahých půlek.ッ

plakát

I pro lásku se zabíjí (2010) 

"Můj táta říkal, lepší je osvítit, než oslnit." Trvalo to sice jen pár okamžiků během songu ke konci filmu, ale ta přehlídka francouzských hereckých HVĚZD v něm byla úžasná.

plakát

Život ve lži (2023) (seriál) 

Valeria Golino je pořád kočka, za zmínku určitě stojí i zajímavá tvář Giordany Marengo, no a jinak skvělý Alessandro Preziosi se tu vůbec neměl možnost herecky vyřádit jak ho znám z jiných rolí. Mám ráda Itálii, ale tohle bylo nezáživné a táhlo se to jako šnůra na prádlo.

plakát

Sláva (2022) (seriál) 

"Nehledám prince, ale kata..." Lepší novoroční nášup emocí jsem si nemohla zvolit.ッ Korejci opět nezklamali.