Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Romantický

Recenze (173)

plakát

Cosmopolis (2012) 

Četla jsem, viděla jsem a bezpečně vím jen to, že se musím dát ostříhat... Z filmu jsem měla skoro stejný pocit jako z knihy, takže to asi nebylo blbě natočené, ale bezpečně vím jen to...

plakát

Den zrady (2011) 

Více než lákavé obsazení, vynikající plakát, ale zrovna volební kampaň...? Pátá hvězdička za napětí, se kterým jsem sledovala (pravda, hlavně v druhé polovině) film z prostředí politiky. Ryan Gosling For President!

plakát

Diana (2013) 

Náhoda? Zmínila jsem ji v minulém komentáři a musím zase, protože jestli se na tohle budete dívat někdy v neděli dopoledne, tak neuvěříte, že v tom ta bába Pichlerová nemá prsty. God save the princess!

plakát

Divoši (2012) 

Souhrnem: pár useknutých hlav s kapkou Del Tora v coolovém a sakra dlouhém videoklipu pro MTV. Osobně by mě víc zajímalo, jak by to ta slečna ukočírovala s pány "Making Love" a "F*ck Hard" do budoucna...

plakát

Dobrý doktor (2011) 

Dobrý doktor, Dobrá máma... spousta chemie za minimální cenu ;-).

plakát

DonT Stop (2012) 

Pokud bych hodnotila jen od Aše po Jablunkov, tak by si to v tý naší bídě těch pět hvězd i zasloužilo. Navíc plus za neokoukané tváře. Czech Film's Not Dead. Not yet.

plakát

Dvojník (2013) 

Za mě tak padesát na padesát a klidně bych si místy vzala i nápovědu publika. Takže asi tak, no...

plakát

Emily Brontëová: Bouřlivé výšiny (2009) (TV film) 

Výborně zpracováno, jen v případě Toma Hardyho jsem maximálně rozpolcená, ale v rámci předlohy se to snad i hodí...

plakát

Expendables: Postradatelní 3 (2014) 

Já to měla radši oldskůlový - když někam chci, tak se tam prostě prostřílím - ta moderní mládež všechno zkazí, spratci votravný! The Expendables? Now they're The DELETABLES!

plakát

Fifty Shades of Blue (2012) odpad!

Další dílko ze stáje FUNNY OR DIE, ale v tomto případě je to 100% DIE. Trapnost, za kterou by někdo zasloužil spoutat a nařezat! Jediné co mohu pochválit, je odstín vybrané modři.