Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi

Obsahy (6)

REC 3: Počátek

REC 3: Počátek (2012)

Už od prvního dílu slavné hororové řady filmů [REC] si nemálo z nás pokládá jednu otázku, kterou ještě dost vygradoval díl druhý. "Odkud se virus vzal?" Právě na to by měl odpovědět další snímek od jednoho z režisérů Paco Plazy. Jak už samotný název napovídá (Genesis = počátek či zrod), jedná se o prequel celé řady, který má za úkol nás vtáhnout do užšího kruhu původu tohoto démonického viru.

Kamarád taky rád

Kamarád taky rád (2011)

Co myslíte, jde sex brát pouze jako fyzický akt bez emocí jako například hraní tenisu? Kamarádi a spolubydlící Jamie a Dylan na toto mají jednotný názor – ANO. A tak toto přátelství pomalu přejde na status "přátelství s výhodami“. A i když si to nechtějí přiznat, tímto společným "hraním tenisu" se jejich pohodový kamarádský vztah víc než zkomplikuje.

Kung Fu Panda slaví svátky

Kung Fu Panda slaví svátky (2010) (TV film)

Před světově proslulým černobílým chlupáčem ovládajícím bojové umění kung-fu stojí další mise. V jejich chrámu se má pořádat sjezd všech mistrů kung-fu z okolí a Po má na starost organizaci. Jenže přesně v ten den se každoročně pořádá "Prázdninová" oslavu, kde se scházejí všichni z vesnice a Po na ní nikdy nechyběl. Jak Po vyřeší tuto zapeklitou situaci?

Rallye smrti 2

Rallye smrti 2 (2010)

Říká vám něco jeden ostrov, rychlá auta, těžké zbraně, krásné ženy a hrstka vězňů soutěžících o svoji svobodu? Ano, rallye smrti je zpátky a zpátky jde i v čase. S tímto filmem se podíváte do začátků této závodní přestřelky. Představí se nám původní Frankenstein, který se zapletl do bankovní loupeže a poté byl ve vězení na ostrově odsouzen stát se pro miliony internetových fanoušků zdrojem zábavy aneb řidičem v rallye smrti. Budete patřit i vy mezi jeho fanoušky?

Space Chimps 2: Zartog Strikes Back

Space Chimps 2: Zartog Strikes Back (2010)

Po úspěšném přistání modulu na pevnou zem se setkáváme s partičkou chlupatých astronautů, kteří se připravují na další intergalaktickou misi. Jak už to ale bývá, vše se pokazí. Jejich vesmírný taxík omylem stopne špatný pasažér a zlý mimozemský tyran Zartog, uvězněn v cementovém vězení, se dostává na svobodu a prahne po pomstě. Podaří se vesmírným opičákům zastavit Zartoga nebo padnou všichni bez milosti do jeho krutovlády?

Bobby McFerrin - Live in Montreal

Bobby McFerrin - Live in Montreal (2005) (koncert)

Muzikant Bobby McFerrin, občas známý pod přezdívkou "Don‘t Worry, Be Happyman", vstupuje na jeviště při příležitosti Jazz Festivalu v Montrealu a díky živému přenosu ukazuje milionům diváků nejen své hudební nadání, ale i pro něj vlastní a pro nás zábavnou interakci s publikem. Krom Bobbyho sólových písní uvidíte také skladby a improvizace s dalšími hudební velikány jako je například jazzman Richard Bona a další.

Reklama