Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (376)

plakát

Adamova jablka (2005) 

Tragikomedie tak absurdní, že bude přemýšlet jestli náhodou Jensen neutekl od docenta Chocholouška.

plakát

After the Fall (2014) 

Příběh ortodoxního správňáka, který musí udělat několik přešlapů aby ho život totálně nesešmelcoval. Být hlavní postavou Jason Isaacs tak bylo o zábavu postaráno, jenže minimálně v mém případě jakékoli setkání s Bentleyem kromě American Beauty dopadlo špatně. Nejinak je tomu i teď, prostě mu tu roli nežeru ani kdyby se na hlavu postavil, jinak je to vcelku průměrný film v pomalejším tempu točící se okolo morálky, takže padni komu padni.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Jen: How can you two live like this? Moss: [typing] How can you two... Roy: Don't google the question, Moss! Skvostné! Humor dle mého gusta a kromě pár slabších dílů druhé série drží tento seriál laťku proklatě vysoko.

plakát

Akta X: Chci uvěřit (2008) 

Asi bych jen opakoval komenty ostatních, takže řeknu jen moje největší zklamání. Ano ty tam jsou záhady, jeden psychik se nedá považovat za tajuplno. Nebyl to špatný film, jen prostě setting se posunul o dost blíže realitě a námět byl pravděpodobně použit z jednoho dílu Outer Limits. Doufal bych v nějaké další filmy ale s ohledem na konec se na to moc spoléhat nedá. Škoda.

plakát

Alien Vs Ninja! (2010) 

Ninjové proti delfínoalienům? Ha tak to je teda pecka. Řekl bych že si film drží standardní japonskou úroveň(až na málo gore a relativně krátkou stopáž která ale není na škodu) a jako bonus pár absolutně uzemňujících grimas, které Mika vyloudí :-))

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Byl jsem celkem zvědavý co bude tenhle amazing spíďa zač, protože kromě obsazení Maguira nemůžu původnímu filmu moc vytknout. No a hle čeho jsem se dočkal podivné cgi (hlavně lizard vypadá neuvěřitelně komicky), podivné akce (která je spíš nudná než akční) a dokonce i podivné Emmy Stone (což už vyžaduje značnou snahu). Webb byl nejspíš dosazen do režisérského křesla hlavně kvůli jménu než schopnostem, ale třeba se pletu a v dalším dílu to napraví :^)

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

Ani nevím proč jsem to sledoval když mi to připadlo tak průměrné. Jen si pamatuju, že na konci epizody jsem si říkal že si musím pustit další :-))

plakát

Americké psycho (2000) 

Námět s celkem slušným potenciálem, ze kterého vznikl kýbl plný nudy. edit 2022: Do některých filmů se holt musí dospět nebo dozrát :-))  ** -> ****

plakát

Argo (2012) 

Argo fuck yourself. Další povedený Affleckův zářez do režisérské sesle a Goodman s Arkinem naprosto perfektní.

plakát

Armáda mrtvých (2021) 

Jediná povedená část je asi prvních 20 minut respektive po konec úvodních titulků. Tam to má našlápnuté být super béčko, bohužel se pro mě z nepochopitelných důvodů najednou začne film brát vážně až na to, že k tomu aby působil jako dawn of the dead mu chybí postavy, které se chovají jako lidé. Nevím jestli Snyder zase natočil 9 hodin materiálu ze kterých sestříhali 2:30 které jsou kýbl nudy a pro docenění uvolní Snyder cut, který bude mít 5 hodin a bude dávat smysl. Každopádně nejzajímavější záhada, kterou jsem řešil drahno asi od poloviny filmu byl mrtvý pixel prakticky uprostřed obrazovky ale naštěstí se ukázalo, že se na to prostě jen editor vysral a moje tv je v cajku :D Takže pro příště Zacku když už opisuješ od Aliens tak to alespoň dělej pořádně.