Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (59)

plakát

Adamova jablka (2005) 

Tenhle film vás odnaučí chodit do kostela! :)

plakát

Adeul (2007) 

Konec mě sice moc nenadchnul, ale to, co mu předcházelo je top asijské kinematografie. Gang Sik je neskutečný sympaťák.

plakát

Armadillo (2010) 

"Oscare, budeš mě krýt, když půjdu přes to pole? - Asi ne. - Tak to je deprimující."

plakát

Braindead - Živí mrtví (1992) 

Milý rodinný příběh, mimo jiné o tom, jak je důležité, mít v domě kvalitní mixér a sekačku.

plakát

Brazil (1985) 

Tohle si prostě musím pustit ještě jednou.

plakát

Daenseoui sunjeong (2005) 

Jestli se vyplatí dostat z něčeho cukrovku, pak jsou to jistě asijské herečky. Po Ryoko Hirosue a Ha-neul Kim jsem si při sledování tohoto snímku zamiloval i sladkou Moon Geun-Young. Ještě aby ne, vždyť zde doslova září a táhne celý film kupředu. A že to byl opravdu zážitek, ji sledovat. Film se sice drží klasického romantického schématu, je dosti podobný západnímu stylu a není rozhodně nijak objevný ale jakmile skončí, zachová ve vás příjemný hřejivý pocit, což je dle mého názoru hlavní důvod, proč se na tyto filmy člověk dívá. Když k tomu přičtu několik opravdu vtipných scének, u kterých jsem se od srdce zasmál a herecký výkon hlavní hrdinky, dostávám se s hodnocením na těsné čtyři hvězdy. Bate forte o tambor, eu quéro tic, tic, tic, tic, tac. :) 75%

plakát

Děcka jsou v pohodě (2010) 

Fajn. Hlavně díky trojce Julianne Moore, Annette Bening a Mark Ruffalo, na kterých vlastně celý film stojí. Určitě to není top ale film potěší. Body plus za úvodní písničku od Vampire Weekend a za závěrečnou od MGMT.

plakát

Divoká stvoření jižních krajin (2012) 

Nepochopitelná hipsteřina s otravně roztřepanou kamerou a jedním uřvaným černochem. Dvě hvězdy za S K V Ě L E J soundtrack, ten zbytek už za moc nestojí a nezachrání to ani pár obřích prasat z pravěku (WTF?).