Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Horor

Deníček (2)

The 100 a další plány postapokalyptických serošů

Další postapokalyptický seriál co jsem si našel je The 100! První sérii jsem zhlédl částečně dom a částečně na nočních v práci a po takovém nemastném, neslaném začátku seriálu se to parádně rozjelo! Něco jiného oproti Revolution, ale má to celkem blízko k LOST jak je to plné záhad :) Seriál mě opravdu zabavil a moc se těším na další sérii! Navíc o krásné mladé holky tam není nouze, takže je to supr :)

 

A druhá série začíná už v říjnu! Takže další aktuální seriál :)

 

Jako další seroše z postapokalyptické doby už mám vyhlídnuté např: Defiance, Revenants Les, The Strain, Falling Skies, Battlestar Galactica, Caprica... !

 

Už se na všechno hrozně těším! :)

Konec seriálu Revoluce

Dnes jsem dokoukal seriál Revoluce, předem jsem si o seriálu nic nezjišťoval.. takže jsem se těšil na další a další díly... poslední díl 2. série, měl velmi otevřený konec!! Takže jsem si říkal, že doufám, že další díly už jsou a nebo budou co nejdřív...

 

No ale co se nestalo :/ Jak jsem se později dočetl, seriál byl ukončen... nechápu proč... Tento seriál mě šíleně chytl.. naposled mě takto chytl Breaking Bad.. prostě jsem si musel furt pouštět další a další díl.. a oni to ukončí když defacto není nic vyřešené.. :(

Postavu Baase jsem si šíleně oblíbil a fakt mi to bude všechno chybět...

 

Nu co se dá dělat.. je čas si najít zas nějakej novej seroš a na tenhle zapomenout... Ale celý den na něj furt myslím!! PECKA SERIAL!