Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (11)

plakát

Mladý papež (2016) (seriál) 

Naprosto jiný šálek kafe! Svěží tématika, výborný Jude Law - který nádherně zvládl vývoj jeho postavy a naprosto super soundtrack! Bohužel ale 4* za některé postavy, které tam byly snad nadbytečné a nudné.

plakát

Rodiče napořád (2017) (seriál) 

Nádherný! Jsem za takové lidi hrozně šťastná...

plakát

Zázračná planeta - Série 2 (2016) (série) 

Je to bez debat ten nejkrásnější a nejlepší dokumentární seriál o planetě, který jsem kdy viděla! Nutno podotknout, že se většinou nudím u takových dokumentů, ale u toho jsem se nenudila ani chvilku. Obzvlášť jsou perfektní Deníky z cest vždy na konci epizod! Kdyby to šlo, tak 6 hvězdiček z 5!

plakát

Earth: Den na zázračné planetě (2017) 

Jsou to vlastně jenom seskládané záběry ze Zázračné planety II, takže za mně je to trochu zklamání - čekala jsem aspoň trochu něco nového. Ale nic na tom, že ty záběry jsou pořád naprosto úžasné, kvalitní, dechberoucí! Jednu hvězdičku dolů tedy za opakování něčeho, co bylo viděno...

plakát

Taboo - Episode 1 (2017) (epizoda) 

Na toto jsem čekala, konečně! Po westworldu je to úplně jiný kafe... Těším se na další díly.

plakát

Most (2011) (seriál) 

Bron/Broen je asi jedna z nejpropracovanějších kriminálek vůbec. Nehrají si tam na žádnou CSI: Miami atp., jdou čistě logicky, podle spojitostí a po věcných důkazech. Musím hlavně vyzdvihnout herečku Sofii Helin v roli Sagy, která tam podává až mrazivý výkon. Postupně z první série, kdy jsem si říkala ,,Co to k sakru s ní je?!'' jsem si ji postupem času náramně oblíbila. Obzvlášť v 3. sérii, kdy začne něco cítit mě tím doslova posadila na prdel. Její mimika, soustředěnost, ,,neženskost'', logické uvažování, neempatičnost je naprosto odzborující. Zato dánský kriminalista Martin (Kim Bodnia) se mi zprvu hrozně líbil, ale jak šel čas dál, tak jsem si uvědomovala, že sice je empatický, ale jako detektiv není až tak dobrý. Ale moc se mi líbí, jak na konci druhé série dopadne. Za to Henrik (Thure Lindhardt) ve třetí sérii nahradí jeho neschopnost, ale zachovává si společenský cit. Takže se Sagou nakonec tvoří perfektní pár. 1. sérii, proto hodnotím 90%, 2. sérii 75% a 3. 95%.

plakát

Vlčí mládě (2011) (seriál) 

Po pilotním dílů jsem si myslela, že na to zanevřu a už nikdy na to nebudu mít chuť se podívat a tak jsem dala 3 hvězdičky především za výkony herců. Ale posléze jsem se k tomu jaksi dokopala a koukla jsem na další díly a hvězdičku přidávám ještě jednu! Sice je hlavní hrdina ne až tak sympatický, ale našla jsem si favority ve vedlejších postavách. Od tak 5. dílu získá seriál ohromný spád, který vás přiková k obrazovce. Uznávám že anglický název TEEN wolf opravdu vypovídá o všem a seriál je spíše pro náctiletý holky. Každopádně mě se líbí a ty 4 hvězdičky dávám s čistým svědomím!

plakát

Deadpool (2016) 

Takhle, je to opravdu výborný film! Na to, že nejsem fanda marvelovek a filmů od DC, tak mě to nadchlo... Humor, spád, zápletka.. všechno na 100%! Dokonce si vyhráli i s tím, že měli menší rozpočet a nešlo to téměř poznat. A tak to má vypadat! Ovšem jednu hvězdičku dám dolů... A to možná spíš o to, že jsem se nesoustředila až tak na film, jako spíše na řev publika v kině, který mě doslova žral. Možná tomu ještě hvězdičku přidám. Ovšem až se na to v klidu podívám doma.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Jeden z nejlepších seriálů vůbec! Je to přesně ten typ, který se do vás jaksi zakousne a už nepustí. Obzvlášť první 4 série jsou naprostá bomba. Dexter Morgan je prototyp toho sympatického záporáka, kterého si oblíbíte a snad pomalu chcete aby zabil další... Nemluvě o jeho sestře Debře Morgan, která svou nevymáchanou pusou a naprosto úžasnými grimasy naprosto okouzlí a budete ji žrát první poslední. 5 hvězdiček bez přemýšlení!

plakát

Spectre (2015) 

Do kina jsem nešla s bůh ví jakým očekáváním, spíš jen kvůli tomu, že jsem měla lístky zdarma a v kině bylo jen toto a nebo nic... A více jsem litovat ani nemohla! Zklamání roku 2015! Naprosto nesmyslně Bond chodí z pasti do pasti, neráčí si je ani nijak ''špiónsky'' vyřešit a hned skočí do další tupé pasti. Dialogy naprostá katastrofa... Slyšela jsem že se prý jedná o jedinou Bondovku, která je jaksi ''psychologická''. Tak to teda nevím... Je to taková škoda. PROPADÁK!