Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Horor

Obsahy (4)

Znovu 20

Znovu 20 (2015) (seriál)

Liza (Sutton Foster) je svobodná matka, která se snaží vrátit zpět do práce a zjišťuje, že je téměř nemožné začít v jejím věku znovu od začátku. Po náhodném setkání s mladým klukem, který ji přesvědčí, že nevypadá na svůj věk, se Liza rozhodne změnit vizáž, aby vypadala jako by jí bylo 26 let. Pomůže jí vizážista a její nejlepší kamarádka Maggie (Debi Mazar). Díky této změně získá práci jako asistentka temperamentní Diany (Miriam Shor) a setká se v týmu s novou spolupracovnicí Kelsey (Hilary Duff). Chce úspěšně rozvíjet svoji kariéru, ale musí se ujistit, že důvěrné tajemství zůstane jen mezi ní a Maggie.

Flock of Dudes

Flock of Dudes (2016)

Adamovi (Chris D'Elia) je třicet let a žije dětinským životním stylem se svými třemi celoživotními přáteli. Jsou například vystěhováni z domu, který zdevastovali. Když Adamova expřítelkyně začne randit s velmi úspěšným a slavným chlápkem, Adam se konečně rozhodne, že nastal čas dospět a rozejít se s přáteli.

The Chase

The Chase (2009)

Minisérie, ve které Hilary Duff ukazuje oblečení z kolekce "Femme for DKNY Jeans". Byla odvysílána na jejím oficiálním YouTube Podcast Channelu Hilary.

Můj přítel delfín

Můj přítel delfín (2011)

Malý chlapec se skamarádí s Winterem, což je zraněný delfín, který přišel o svůj ocas v krabí pasti. Chlapec každého kolem sebe motivuje, aby Winterovi pomohl tím, že mu vytvoří umělý ocas. Harry Connick ml. hraje veterináře, který tohoto savce zachrání a přinese ho do své námořní nemocnice. Ashley Judd hraje chlapcovu matku a Morgan Freeman doktora, který pro Wintera onen umělý ocas vytvoří.

Reklama