Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (308)

plakát

Aféry (2011) (seriál) 

Jeden z mala primackych serialu, na ktery se da koukat. Kdyz si odmyslime zasadni problem, ze pravnik nikdy nejedna s obema stranami! Tady ho musite brat spis jako detektiva :). Kriz je proste paradni a cele to stoji a nem a jeho hlaskach. Ostatni uz bohuzel notne pokulhavaji. K dobru pricitam i to, ze clovek hned od zacatku nevi, jak to dopadne, to je prijemna zmena :).

plakát

Ach, ty vraždy! (2010) (seriál) 

Prevleky Jiriny Bohdalove jsou fajn a svym herectvim obcas i pobavi, ale na tom to konci. Jeji "vnuk" se ma jeste hodne co ucit, protoze to, co predvadi, se hrani ani vzdalene nepodoba.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

"Zkouseli jste to vypnout a zapnout?" je bomba, ale mne nejak vadi to okolo. Znetvorene nohy, cokoladove hovno na cele, video ze zachoda, uklizeci zachodu, sexualni gesta a narazky, nechutna opice atd... to proste nedavam. Irituje me dokonce i uvodni znelka, o Jenine vresteni nemluve. Je mi to lito, protoze Moss je vazne skvely!

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Tuhle pohadku vazne nemam v lasce a prilis nemusim ani Burtona a jejich kombinaci vznikla opravdu napul silena vec. Hlavni predstavitelku spolu s Cervenou kralovnou jsem absolutne nemohla vystat, tudiz dekuju Bohu za Deppa (silenci mu jdou) a Hathawayovou (asi ji musely pekne bolet ruce, ale svym pritroublym vyrazem pobavila). V podstate jen diky nim davam dve hvezdy a doufam, ze uz to nikdy nebudu muset videt znovu.

plakát

Alois Nebel (2011) 

Pribeh je rozpacity a tak nejak nevi, co chce vlastne rict. Ale animace je vic nez zajimava a herci vynikajici, zvlast Krobot. PS: Sledovani Popelky na Vanoce pobavilo :).

plakát

Alpha Dog (2006) 

Na filmy o fetacich a drogovych dealerech zasadne nekoukam, protoze mi vzdycky hnou zluci, a protoze je tenhle navic podle skutecne udalosti, jsem o to vic znechucena, ze se neco takoveho vazne deje. Udelala jsem vyjimku jen kvuli Antonu Yelchinovi, ale protoze pro nej mam takovou slabost, hnulo mi to nejen zluci, ale i slznymi kanalky. Nelituju, protoze jsem se zase mohla nabazit jeho hereckeho umu, ale jsem si jista, ze uz tenhle film nikdy neuvidim znovu.

plakát

Amazing Race: O milion kolem světa (2001) (pořad) 

Neni to tak strhujici jako treba Survivor, ale je zajimave podivat se do vsemoznych koutu sveta a bavit se pri tom spatnym orientacnim smyslem soutezicich a napaditymi disciplinami. Co me nebavi, je moderator a vecne opakovani pravidel. Jako u vsech soutezi zalezi na vyberu ucinkujicich, takze jsou nektere rady lepsi nez jine, ale celkove je to moc pekna a originalni zalezitost.

plakát

Andělé a panny (2007) 

Tohle je tak pitomoucke, az je to vtipne. A Hayden Christensen je vazne k nakousnuti! Mezi nim a Mischou Barton to neuveritelne jiskrilo, takze jsem to uspesne dokoukala. Ovsem jinak je to spis slaboduchy namet na pornac :).

plakát

A-Team: Poslední mise (2010) 

Ustredni kvarteto je fajn, ale celkove se na to divat neda. Z priserne kamery me boli hlava a akcni sceny se diky defektnimu strihu ani sledovat nedaji. Par vtipnych hlasek a scena s letajicim tankem uz to fakt nezachrani.

plakát

Ať to stojí, co to stojí (2000) 

V ramci zanru se to da prezit. Ale nebyt Shanea Westa, asi bych to nedokoukala. Tvurci si totiz tradicne neodpustili zachodove a zvraceci sceny a toho uz mam vazne pokrk. Jedine, co me pobavilo, byli dva kluci predvadejici Rose a Jacka z Titanicu.