Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akční

Recenze (247)

plakát

Hry bez hranic (1965) (pořad) 

super! nejlepší bylo o prázdninach sledovat bednu kolem poledne a ta znělka je dokonalá!

plakát

Chicago (2002) 

Kamera: Dion Beebe... muzikaly nemam uprimne rad. Nejvice me irituji ty pohyby a vyrazy ve tvarich. Vydrzel jsem do poloviny a pak sel radsi delat neco poradneho, protoze toto byla ztrata casu, prestoze se to nekomu libi.

plakát

Inland Empire (2006) 

Kamera: David Lynch... Jupiii, to je konecne dilo... fakt nemam slov, nema cenu v tom hledat vubec nic... jsou to takove male stripky beze smyslu a dalsi vtip Davida Lynche, aby si v nem intelektualove csfd hledali ty svoje vyznamy:-) tuuudlee..

plakát

Jackie Brown (1997) 

Kamera: Guillermo Navarro ... tarantina moc neprozivam, ale jeho filmy se mi libi. Az na tento pamflet, u ktereho jsem celou dobu trpel, protoze je fakt spatnej. Spousta kecu, zbytecna delka a pritom jde o naprosty hovno(coz jsem si docela u tarantina zvykl, ale tohle je moc). Jedine, co je tam dobre, je ten soundtrack a herecke vykony, ale stejne bych radsi tento film nevidel.

plakát

Jarní příběh (1990) 

Kamera: Luc Pagés ........ opět jsem se pokusil o souvislé sledování francouzského filmu, a opět se mi to nepodařilo - přišlo mi to příliš bezduché. takže nehodnotím

plakát

Jean Michel Jarre: Aero (2002) (TV film) 

Já nevím jakto, ale když řeknu jméno tohoto skvělého instrumentalisty, nikdo neví, o koho se jedná -ale proč? vždyť bez něj by nebyla elektronická hudba tím, čím je dnes! A co víc - jeho koncerty mají největší návštěvnost(např. v Moskvě 3,5 milionu, to si muže nechat třeba taková madonna jen zdát) a koncerty naplánované na netradiční místa(uprostřed lyonu, u egyptských pyramid, nebo jako zde pod větrnými mlýny). Líbí se mi elektronická hudba a hlavně interpreti, co neodbývají koncerty - a JMJ je tohle všechno dohromady. Je o škoda a zároveň dobře, že ho nikdo zas až tak moc nezná. Aby se dostal do hlubokého podvědomí, musel by IMHO stvořit podobnou píseň jako stvořil Mike Oldfield Moonlight Shadow. A to bych vážně nechtěl. Jo a taky tady postrádám jeho další koncerty - Lyon, Houston, Egypt...

plakát

Jean-Michel Jarre Destination Docklands (1988) (koncert) 

Skvělé, jedinečné, dokonale připravené jako všechny Jarreho koncerty - jak to ten chlapik jen dela? Takovouhle show nedělá nikdo! Drží rekordy v návštěvnosti koncertů, bez něho by se mohla elektronická hudba jit klouzat a přitom ho nikdo nezná - jakto? Ještě k tomuto koncertu - i v dešti se dá udělat pořádný koncert. Má propracované vše - od neonových hůlek bubeníků, přes kostýmy herců až po veliké ohňostroje. Kéž by někdy taky vystupoval v Praze.