Tady je něco velice špatně - a podle mě je to režisér. Kamera, herci atd. funguje, jenže na plátně se tak nějak nic neděje. Nejsem natolik artově založený člověk, abych potřeboval 5 minut zírat na blikající kontrolku, jak si sebe sama prohlíží v zrcadle.
Avatar na entou. zhruba stejně zábavné. Tuctové, neoriginální, téma "přátelé jsou důležití" se už asi nedalo uchopit nudněji. Ale má to ten švihlej vizuál, crazy nápady a vůbec, do letadla dobrý.
Tenhle počin u mě jede na wtf efektu. Anime předlohu miluju a byl jsem zvědavý, jak to bude fungovat sehraný. Inu, nefunguje, je to spíše trapný, ale až tak neuvěřitelně trapný, že se vlastně docela směju. Takže za 2.
Zari (2015)
Zataženo, občas trakaře 2 (2013)
Zvrácený (2002)
Nemůžu se zbavit dojmu, že kdyby to bylo vyprávěno chronologicky a ne tak klipovitě, bylo by to mnohem silnější.
Ôran kôkô hosutobu (TV seriál) (2011)