Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (122)

plakát

State Zero (2015) 

Vizuál na solidní úrovni, to be continued na konci ale zanechává hořkou pachuť v ústech. Až budou venku všechny díly, snad budu hodnotit jinak.

plakát

Už je tady zas (2015) 

Občas sklouzává k přiblblým vtípkům (za to tu hvězdu dolů), právě proto je silný hlavně v momentech, kdy hraje navážno. A ne, možná by to nebyl tak dobrý snímek, kdyby polovina záběrů nebyla autentických, natáčených na ulici mezi živými lidmi. Kniha doslovná nebyla, snímek ano, a poprvé mám pocit, že je tomu dobře. Protože věřím že to tady může být zase - a mnoha lidem by to nevadilo.

plakát

V hlavě (2015) 

Fakt nevím, jak tenhle filmek zkousnou malé děti - ale tohle je první animák a čtvrtý film, který mě dokázal dojmout k slzám. Chci pubertální dvojku.

plakát

Zari (2015) 

Tady je něco velice špatně - a podle mě je to režisér. Kamera, herci atd. funguje, jenže na plátně se tak nějak nic neděje. Nejsem natolik artově založený člověk, abych potřeboval 5 minut zírat na blikající kontrolku, jak si sebe sama prohlíží v zrcadle.

plakát

Agresivní virus (2014) (seriál) 

1. série: **** Pěknej náběh, super gore momenty, zcela nesympatičtí hrdinové, které jsem si časem zamiloval. Mírně repetetivní akce, zajímavej příběh. Hodně fajn pojetí upírské legendy, takhle to mám rád. 2. série: *** Dostavuje se rozplizlost (hlavně v druhé polovině série), stupidita i nelogičnost, ale příběh se vyvíjí, pomalu, ale vyvíjí. Od scénáristů jsem čekal víc. Atmosféru si to udrželo dobrou, některé díly jsou hodně super a já si nemůžu pomoci, než se těšit na třetí řadu.

plakát

Appleseed Alpha (2014) 

To-byla-pičovina! Po předešlých dvou dílech, které sice nejsou žádný skvost, ale mají úroveň, je tohle bezmála urážka, která nehraje na nic než na efekt (rozuměj, skvělá animace), rádoby drsné hlášky a elektronickou hudbu. Ale ten příběh - jednoduchá blbost, nelogičnost, dialogy nedávající smysl, laciná citová vykrádačka... ten film mě prostě nasral.

plakát

Babadook (2014) 

Jeden z nejlepších hororů, jaký jsem měl to štěstí vidět. Všem "geniálním" komentátorům, kteří si stěžují na nedotaženost monstra, doporučuji zamyslet se nad ním jenom jako nad metaforou nad matčiným psychickým stavem. Skvělý herci, geniální zvuk, úžasně budované napětí. Love it!

plakát

I'm You, Dickhead (2014) 

Vtipná absurdní jednohubka. Typ humoru, jaký známe z American Pie (o kozách, ale v tomto případě bez koz), příběh pracující s lidskou stupiditou rozhodnutou lovit ryby granátem.

plakát

Penny Dreadful (2014) (seriál) 

Dějově prach a bída, postavy se potácejí od ničeho k nule. Ale herci dokonalí, dialogy dokonalé, zvraty dokanlé a ta atmosféra, atmosféra! ATMOSFÉRA! Pro fanoušky Stokerova Draculy nejlepší matroš současnosti.