Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (3 162)

plakát

Atlas (2024) 

Překvapivě velmi příjemný vizuál. Na JLo mě štval jen dabing, ale to bych jí úplně nevyčítal... Super efekty, nabušené technikou a i když si myslím, že se film bral víc vážně, než měl, u mě zavládlo spíše nadšení. Dobrý příběh, parádní prostředí. Jennifer si nehraje na nic víc, že by jí věk dovolil a i ty se musí ocenit.

plakát

Už nebudeme mlčet (2024) (seriál) 

5* je možná malinko přepálené, ale musím. Je to technicky, herecky i příběhově naprosto famózní. N. Wallace perfektní ve své roli, ale musím říct, že všechny důležité postavy jsou napsány skvěle, ale hlavně parádně zahrány. 8 dílů, které utekly jako voda. Příběh se vyvíjel úplně jinak, než jsem čekal a nenechal odtrhnout oči. Takto si seriály představuji a Španělé to umí....

plakát

Prázdniny s Broučkem (2024) 

Malinko prvoplánová, ale hodně milá rodinná komedie. Sympatické obsazení, krásné prostředí. Líbilo, bavilo.

plakát

Rodinná rošáda (2023) 

Už snad 100x opakované a s ničím novým příchozím. Škoda. Dobrá herecká základna, obzvlášť W. Myers bavila. Z té něco bude... hned jak se trhne Netflixu :). Výkony prima, sranda byla, ale jak jsem řekl, vše už x-krát viděné a nepřekvapilo nikde.

plakát

Gangster Squad – Lovci mafie (2013) 

Film utekl jako voda, neměl nudnou ani špatnou část. Hvězdné obsazení slibuje podívanou vyšších kvalit a té se mi taky dostalo. Vizuál perfektní, herecké výkony skvělé. Něco mi ale i tak nesedělo. Možná až moc "cool" styl. Hodně hlášek, nenaplánovaných vykopnutých dveří, což mi k té době nepřijde úplně reálné. Že se příběh nebude úplně držet té pravdy je jasné, protože ono to asi nebylo až tak nahláškované a stylové. Ale film splnil. S. Penn skvělý!

plakát

Zapeklité dědictví (2024) 

Polská variance na "Na nože"? Ale proč ne. Nejde to brát příliš vážně, ale bavili jsme se dobře a na naše sousedy musím říct, že vizuál byl hodně vymakaný a líbivý. Scénář je jedna vykrádačka za druhou, ale film se sám vážně nebere, tak se to lehce promíjí.

plakát

Láska na kari (2014) 

Romantická pohádka z mě ne až tak sympatického prostředí. Natočeno hezky, mile, nebylo to zdlouhavé a svižně utíkalo. H. Mirren je paní herečka a film si utáhne.

plakát

Eric (2024) (seriál) 

Zajímavé pojetí dnes častěji propíraného tématu. Únos dítěte je noční můra každého rodiče a každý se s tím pere svým způsobem. V tomto seriálu se ale setkáváme jednak s ne úplně ideální rodinnou situací, tak s dost náročnou postavou otce, v jehož roli je Benedict fantastický. To, kam vývoj seriálu směřuje a jak i dopadl, je jen třešnička na dortu a důkaz, že dnes, kdy už se natočilo vše milionkrát, se pořád najde někdo, kdo to udělá jinak nebo nově. Za mě super!

plakát

Bodkin (2024) (seriál) 

Díl od dílu to nabíralo na atraktivitě a když jsem to po tom prvním chtěl utnout, ty poslední už jsem hltal. Příjemná krimi z málo koukaného prostředí s neokoukanými tvářemi, které zahráli hlavní roli v tom, že jsem ve výsledku nadmíru spokojený. Super jednohubka.

plakát

Talisman (2012) 

Taková milá pohádka pro starší. Postavy dokonale černobílé. Byť je prostředí i obličeje sympatické, nejde to vůbec brát vážně. Hezké, milé, ale tolik naivní, že to bolí. Hlavní dvojici to sluší a funguje, ale ...