Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Hudební
  • Animovaný

Recenze (111)

plakát

Atlas mraků (2012) 

Velmi působivé! Ikdyž jsem to v jednu chvíli vzdával, nakonec jsem se přece jen dobral rozuzlení a propojení postav mezi světy..

plakát

Sniper (2009) 

Dokument o profesi, o které snad jednou snil každý malý chlapec... Výborně zpracováno!

plakát

Hunger Games (2012) 

Něco na pomezí 3 - 4 hvězd! Nápad zajímavej, ztvárnění také fajn, ale mě si to prostě nějak získat nedokázalo. Ikdyž v jednu chvíli jsem se přistihl, že se dostavil smutek, jinak spíše chlad.

plakát

Happy Feet (2006) 

Nebylo to ono, co jsem chtěl k sobotnímu odpoledni.. Ani ty tučňáci kreslený se mi nelíběj!

plakát

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2013) 

To byla jízda! Konečně jsem zjistil, jak vypadala perníková chaloupka! A že nám z Mařenky vyrosl pěkný kus ženské. Jeníček, který se s tím nemazal! A to vše umocněno prostředím kina! Pět hvězd bez debat!

plakát

Big Lebowski (1998) 

Dude Vám bude prostě sympatický, k tomu dobrá hudba. 80% a není co řešit

plakát

Rock of Ages (2012) 

Ach jo, tak velký potenciál, ale na konci filmu zjistíte, že to nejlepší je úvodní a konečná píseň... Ač o kvalitě většiny písní nemůže být (a to ani po letech) pochyb, vše ostatní z filmu přinejlepším zapomeneme do rána.

plakát

Zápisník jedné lásky (2004) 

Ikdyž film místy lepil více než cukrová vata! Vztah dvou seniorů, kterým se splnil sen a jejich láska dokázala zázraky. Nedá se než smeknout a doufat, že zažijete lásku na celý život!

plakát

Trabantem napříč Afrikou (2011) 

DalšÍ z důkazů, že Češi prostě umí točit kvalitní dokumenty! Obrovské odhodlání! Akorát by mě zajímalo, jak se dostali zpátky domů..