Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (214)

plakát

Dištanc (2017) (studentský film) 

Nepřímý remake kraťasu Happy End, který cituje nelineární vypravěcí formu, venkovskou atmosféru a černý situační humor. Chybí mu ale ten vtip, který Happy End má (jelikož on sám je vtipem), který drží jeho kapitoly pokupě a graduje ho přes twisty až k závěrečnému překvapení. Oproti tomu Dištanc je koláž tří nemastných bezpointových události, které coby horké zprávy v ranním Blesku jistě fungují, ale na filmovou krátkometrážní komedii nestačí. Jiří Vaněk herecky příjemně překvapil.

plakát

The Smiling Man (2015) 

Skvělý úvod, ale bez konce. A holčička je patrně slepá.

plakát

Muž na laně (2015) 

Exhibice ošklivého umělohmotného 3D na klíčovacím pozadí a stylizace grotesknosky ubírala celkovému dojmu, narozdíl od vizuálně krásného leč působivějšího dokumentu.

plakát

Deadpool (2016) 

Nejchytřejší parodie na superhero žánr.

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

K hodnocení filmů s Batmanem, mojí nejmilejší fantazijní ikonou, jsem velmi shovívavý, až se dá říct, že jim nadržuji...A není tomu jinak ani u hodnocení tohoto filmu. Řešení malování očí a soukání do kostýmu se posunulo na novou úroveň debility.

plakát

Syn zmaru (2014) 

Hvezdicku za zaverecnou scenu. Jinak skrz naskrz zbutecny film.

plakát

Polednice (2016) 

Tohle je cesta. Nova vlna filmaru startuje...

plakát

Happy End (2015) (studentský film) 

Geniální!

plakát

Muzikál aneb Cesty ke štěstí (2016) 

Ukázkový příklad skvělého námětu, který byl nemilosrdně zprzněn ledabylým zpracováním. Z možné české Pomády, Glee, nebo aspoň Muzikálu ze střední je nudnější Kameňák. Je zbytečné vyjmenovávat, co všechno tam bylo špatně a už vůbec ne vyzdvyhovat ty dva pěkné muzikálové momenty. Pusťte si radši Starce na chmelu.