Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Obsahy (4)

Signál

Signál (2024) (seriál)

Když během vesmírné mise záhadně zmizí astronautka, její manžel se pustí do vyšetřování a zároveň se snaží zvládnout život osamělého rodiče jejich dcery. Záhadu musí vyřešit, protože v sázce je nejen budoucnost jeho rodiny, ale i celého světa.

Lockerbie

Lockerbie (2023) (seriál)

Lockerbie vypráví neuvěřitelný příběh nejsmrtonosnějšího teroristického zvěrstva v Británii a nejfatálnějšího teroristického útoku na USA před 11. zářím 2001. Bombový útok na let Pan Am 103, kdy v noci 21. prosince 1988 přišlo o život 270 lidí. V dokumentu promluví osoby úzce spojené s touto katastrofou a s dlouholetým vyšetřováním, které následovalo. Díky přístupu rodin obětí, vyšetřovatelů, zpravodajských důstojníků a dalších klíčových postav, které dosud nepromluvily, bude seriál zkoumat nezodpovězené otázky a pátrat po pravdě, která se za tímto zvěrstvem skrývá, aby poskytl definitivní popis bombového útoku a jeho následků a – v konečném důsledku – kdo za něj nese odpovědnost.

Kobane

Kobane (2022)

Kobanê je kurdský válečný film o obléhání Kobanê, které probíhalo od října 2014 do ledna 2015 mezi Kurdskými Lidovými obrannými jednotkami (YPG) a Ženskými ochrannými jednotkami (YPJ) proti Islámskému státu. Natáčel se v syrských městech Al-Thawrah a Tebqa. Film se zaměřuje na roli kurdských žen v bojích.

Vír

Vír (2022) (seriál)

V roce 2025 se policisté díky nové technologii mohou ponořit do míst činu rekonstruovaných ve virtuální realitě, což jim pomůže při vyšetřování. Když policejní kapitán Ludovic (Tomer Sisley) pomocí VR analyzuje místo činu utonulé ženy na pláži v Brestu, chyba ve virtuální realitě mu nabídne možnost promluvit s jeho ženou, která na té samé pláži za podivných okolností  před 27 roky zemřela. A on se rozhodne, že to zkusí zvrátit.

Reklama