Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (916)

plakát

Absurdistán (2008) 

Trosku jsem se pobavil a tema, vcetne kostymu bylo opravdu original. I pres to to ale nebyl zadnej zazrak. Pokud melo byt hlavni tema tohohle filmu komedie, tak znam hromadu lepsich. Takze 2*. PS: Nekteri herci vypadali trosku zvlastne, jako by byli postizeni, nevim, jestli to byl umysl, ale puvodne jsem myslel, ze to bude nejakej nekomercni film.

plakát

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994) 

Ha ha, ha... dobrej kus komedie. Aneb Jim Carrey musi být alespň poloviční blázen, aby dělal tyhle ksychty. Určitě doporučuju pro všechny kdo mají rádi bláznivý komedie (neplést s parodií, tohle je lepší).

plakát

Ace Ventura 2: Volání divočiny (1995) 

Velice podobné jedničce, jenom jiná hlavní zápletka. Kvalita tím šla malinko dolů, ale není to úplně od věci. Stále to bylo vtipný a pobavilo to.

plakát

Ad Astra (2019) 

Celkem zajimave, nicmene vic psyhologicke drama, nez scifi. Takze do me noty to uplne netrklo, protoze jsem cekal v tuhle chvili neco uplne jineho. Na druhou stranu svoji kvalitu to ma, stejne jako obrovsky hluboke zamysleni. Soporucit bych to teda mohl spis jako psychologicke drama a ne tak scifi fandum. Pak muze byt znamka i nadprumerna. Celkem 3,7*

plakát

Afgánský zlom (1990) 

Cely film byl natočen takovým rozmazane-chmurnym zpusobem, který dodával celému filmu atmosféru ze jde spíš o reportáž než o film a tak mě tenhle film hodně vtahnul do děje. Zároveň to nebyla klasicka americka skola filmu, takze to bylo rozhodne originalnejsi nez jine filmy. Pokud mate radi filmy s vatecnou tematiku, tak se urcite budete bavit. Hodnotim nadprumerne, jasna nezaokrouhlena 4*.

plakát

Agent Cody Banks (2003) 

Pro dospleleho nuda, krom prilehavych oblecku (Angie Harmon). Pro deti nevhodna smyslenost. Nestoji za podivani. Jinak cista 1*.

plakát

Ach, ty vraždy! (2010) (seriál) 

Námět by nemusel byt úplně mimo, ale bohužel je to celé nereálné, až nesmyslné. Je to pohádka pro děti, nebo pro někoho s IQ tykve. Opravdu kravina. Čistá 1*, jen kousek od odpadu.

plakát

Aladin (2019) 

Koukali jsme se i s dětma, takže rodinné koukání. Očekával jsem, že to bude hlavně pro ty co tolik neznají příběh a pro děti. Já osobně neočekával nic moc, ale příjemně mě překvapilo, že to bylo celkem zajímavé. Ty zpívané scény v češtině trochu slabší. Občas nějaký ten levnější vizuální efekt. Tím ale výčet toho špatného končí. Celý film byl v celkem vtipném duchu. Hezké kostými a tance. Občas i pěkné efekty, hlavně okolo džina. Za mě určitě k doporučení, pokud vám nevadí trochu zpěvu. Celkem 3,9*

plakát

Aliance (2016) 

I tohle scifi vychazi z logiky, ze nepritel je super chytry hlupak, coz proste nenzni uplne verohodne. Nicmene namet a potencial je vcelku slusny, takze s mensi davkou sympatie scifi a vetsi davkou zapomeni na chyby je to fajne. Celkem 3,1*

plakát

Alita: Bojový Anděl (2019) 

Moc pekna scifi pohadka pro dospele. Pribeh celkem zajimavy, ale takovy ne uplne originalni veci okolo hlavniho deje. Jinak ale moc dobry efekty i zvuky, bavil jsem se moc dobre. Pro sci-fi Fanda urcite povinost. Pro ostatni co nemáte rádi sci-fi, ale jste zapálení do akčních filmu, taky doporucuju zkusit. Celkem 4,3* A tedka POZOR trosku SPOJILER!!!!! . . . Jakoze ten konec? WTF, takovy presne nesnasim.