Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (168)

plakát

Alternativa (2012) (hudební videoklip) 

Kraus by měl přestat zpívat a pokusit se prorazit jako double Ledgerova Jokera.

plakát

American Juggalo (2011) 

Dobře natočený dokument o tlupě ošklivých smutných klaunů.

plakát

Americký sen (2010) 

American Dream je chvílemi trapný a nudný, chvílemi zase tak absurdní, až připomíná instruktážní videa, které občas pouštějí věčně nespokojeným obyvatelům Springfieldu. Žít v takovém videu ale není až taková psina, jako když to vidíte v Simpsonech.

plakát

Avatar (2009) 

Toto sci-fi stačilo v krátké době pozbírat mnoho nej- . A já přidám ještě jedno:nejpřeceňovanější. Pandoře by velmi prospělo, kdyby Cameron odpočítal pár milionů z triků a našel si lepší odborné poradce. Za těchto okolností ale Avatar není jenom dalším špatným filmem, je zároveň i bombastickou pouťovou atrakcí.

plakát

Baffin Babes (2011) 

Chlapy by pojali takovou výpravu jako "boj o přežití", "boj s krutými podmínkami", "boj se sebou samým", boj o vytvoření jakéhosi pochybného prvenství a pokud možno.by se ještě objevil odnikud konkurenční tým, který by je sice těsně porazil díky lepšímu zázemí, ale divákům by bylo jasné, že to vítězství nešlo "od srdíčka". Holky se občas poštěkali, občas uronili nějakou tu slzičku (která okamžitě zmrzla), a celkově si užili spoustu švandy na sluníčku a čerstvém povětří.

plakát

Barbar Conan (2011) 

Celé tohle veledílo vypadá, jako kdyby někdo natočil pilotní díl Xeny nebo Herkula pro HBO. Spousta krve, trocha nahoty, smysl se ke konci vytrácí. Jen ty otřesy kamerou pokaždé, když někdo dostane nakládačku a upadne, tu neštěstí nejsou. Že to šlo do kin a ne rovnou na DVD je jen a jen zásluhou Miliusova Conana.

plakát

Batman: Návrat Temného rytíře, část 2. (2013) 

Během pasáže v lunaparku jsem prožil filmový orgasmus. Ukázalo se ale, že to byla předčasná ejakulace. Velmi zde o proti předloze postrádám mikropříběhy, které budují tísnivou atmosféru lhostejnosti a bezohlednosti mezi řadovými občany. Batman docválá na ošklivě nakresleném oři do nečestné bitky s největším bijcem ve vesmíru. Stejně jako si Hannibal Lecter přivlastnil Mlčení jehňátek, Joker opanoval další film s Batmanem.

plakát

Batmanův syn (2014) 

Poměrně drsný komiks s nejednoznačným koncem se změnil v akční rodinou komedii. Z hlavního záporáka udělali politovánihodnou oběť a na jeho místo dali někoho, koho může Batman a syn tlouct do obličeje a přitom to bude korektní. Divák si sice nepochutnal, ale aspoň se nažral a DC zůstalo celé.