Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Oblíbené filmy (5)

Rambo: Do pekla a zpět

Rambo: Do pekla a zpět (2008)

Skvělý comeback Stalloneho.Krvavými scénami se tu vůbec neštřilo a scénář je na výborné úrovni.Výkon Stalloneho je na jeho věk opravdu skvělý takže se jedná o skvělý comeback Stalloneho.A už se těším na rambo V.

Terminátor

Terminátor (1984)

Nejlepší herecký výkon Biehna a Schwarzenegera.Nebylo tu ani moc SCI FI prvku jako ve dvojce.Chladnokrevnost schwarzenegera jakožto terminátora je taky celkem dobrá.Zkrátka tento film vás do děje vtáhne natolik že to uteče jako voda.

Muž v ohni

Muž v ohni (2004)

Nejlepší film ve kterém hrál Denzel Washington!!! Příběh je opravdu dojemný žádný HAPPY END tu nečekejte čekejte tu prostě nasraného Denzela washingtona který už nemá co ztratit.Hlavně ten konec ten jasně potrvdil moje slova že se jedná o nej film s Denzelem Washingtonem.

Bourneovo ultimátum

Bourneovo ultimátum (2007)

Nejlepší na filmu je že tu 20.min nejsou žádný vykecávačky a jde se na věc.... a hlavně se mi líbil vynikající Matt Damon vynikající režie a vynikající děj.Jen už si myslím že tvůrci už by mohli tuto sérii skončil.ale jestli čtyřka bude tak skvělá jak trojka, tak pak at je tech dilu klidne i 10.