Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Obsahy (3)

Dívka, která kopla do vosího hnízda

Dívka, která kopla do vosího hnízda (2009)

Poslední díl trilogie Milénium podle bestselleru Stiega Larssona. Pokračuje dalším dobrodružstvím hlavních hrdinů Mikaela a Lisbeth. Tentokrát je Lisbeth obviněna z vraždy a Mikael musí udělat vše pro to, aby dokázal její nevinu. Zároveň na povrch vyplouvají další skryté skutečnosti spojené s Lisbeth a její minulostí. Poslední díl má v sobě vše, co se od kvalitní detektivky očekává. Tedy napětí, akci, vrstevnatý scénář a taky konspirační nádech.

Muži, co zírají na kozy

Muži, co zírají na kozy (2009)

Novinář (Ewan McGregor) odjíždí do Iráku, aby své bývalé a snad i sobě dokázal, že je taky chlap. Tady se setkává Cassadym (George Clooney), jenž je bývalým členem tajné jednotky psioniků, která pod vedením šamana (Jeff Bridges) zkoumá možnosti lidské mysli. Spolu se vydávají na cestu po Iráku. Zažijí únos, vysvobození a skončí na základně americké armády, která pod vedením arogantního velitele (Kevin Spacey) pokračuje ve výzkumu paranormálních jevů.

Jednotka příliš rychlého nasazení

Jednotka příliš rychlého nasazení (2007)

Nicholas Angel je seržant sloužící u londýnské policie a na poldu si opravdu nehraje. Už v mládí přišel na rozdíl mezi dobrem a zlem. Rozhodnutý dát co proto všem, co nectí zákon a pořádek. To by bylo v pořádku, jen by to nesmělo začít vadit vedení londýnské policie, která se cítí být zostuzena jeho úspěchy. Na to konto Angela převelí přes jeho nesouhlas na venkov, kde se přece nic neděje, ale ouha, kde je Angel, je i zločin, a to ne jen tak ledajaký. Tady v poklidné vesničce, která získala několikrát titul vesnice roku, se toho děje čím dál víc.

Reklama