Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (179)

plakát

Napoleon Dynamit (2004) 

Konečně jsem to viděl v originále, jiný rozměr! Film o ničem a vlastně úplně o všem. Skvělá kultovní pochutina, a happyend to má naprosto bezkonkurenční.

plakát

Osm hrozných (2015) 

Tarantino točí filmy přesně pro mě, jinak to nelze vyjádřit.

plakát

Na návštěvě (2015) 

Ok, tak asi to je konspilaci hvězd, ale tohle bylo neskutečný psycho. Neuvěřitelné napětí a strach všehomíra. Doporučuju koukat s náladou na horor. Děti nebyli uřvaný, americký idioti, takže taky nevadily.

plakát

Hitlerova kariéra (1977) 

Jak se říká, jednu paštiku si na dvě topinky nenamažeme. Skvělé záběry.

plakát

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001) 

Co scéna to skvost, co scéna to umělecké dílo. Hudba hyperkultovní! CGI použito v tak dokonalém poměru, že, když na tuto genialitu koukám, jsem v opravdovem svetě, který kdysi uplácal sám veliký Ilúvatar. Trilogie, která mi do utčité míry ovlivnila život a prodložená verze je mimořádná. Mám to rád.

plakát

Tropická bouře (2008) 

Hodně sofistikovaná satira. Konečně jsem to viděl v originále a ten humor má úplně jinej rozměr, například Downey je naprosto dokonalej. Za mě je tam vše.!

plakát

Komando (1985) 

Jeden ze Schwarzeneggerových filmů, na kterých jsem vyrůstal a stala se z tohoto filmu i vánoční klasika. Asi po 5 minutách se John Metrix naštve a pak, už je to naprostej kult, plný krve, střílení a lásky. Top filmová střílečka. Díky Arnold.

plakát

John Wick (2014) 

V kině se mi před očima otevřel přímočarý akční film, podle mě nejlepší akční film od dob co byl zvolen Miloš Zeman prezidentem. Keanu Reeves se naštve na rozmazleného mafiánského synka a chce ho zabít a k cestě za ním, mu stojí hodně moc mafiánských pohunků, které musí zlikvidovat pomocí palných zbraní. Film má hezký styl a dobře vykreslený svět podsvětí, kde se platí speciální měnou a všichni zločinci se schází v jednom New Yorském hotelu. Akční scéna z nočního klubu byl slušnej kult.