Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka
  • Akční

Recenze (76)

plakát

Případ se štěnicí (2023) (TV film) 

Nejhorší díl z celé série. Pachatel měl ty smažky oddělat všechny.

plakát

Záhadný vesmír (2017) (seriál) odpad!

Podobná blbost jako Vetřelci dávnověku, jenže to má úplně jiné hodnocení, protože je to americké.

plakát

Durrellovi (2016) (seriál) 

Mám ráda britské seriály a miluju Řecko, při sledování tohoto seriálu se směju a dojímám zároveň. Za mě naprostá spokojenost.

plakát

Polda (2016) (seriál) 

Na tomto seriálu je nejlepší 1) soundtrack (Metallica, Smashing Pumpkins, Beck, apod... je popík???) a 2) Matásek, kterému ta role neskutečně sedí. Chtěla jsem dát 3*, ale dávám 4*! Možná, že kdyby mi bylo 15 let, tak možná dám taky "odpad", jako někteří zdejší "odpadáři", ale naštěstí mi 15 už dávno není a můžu si tento "retro" seriál docela užít. Srovnávání s Raplem mi přijde docela k smíchu.

plakát

Interstellar (2014) 

Přesně, jak kdysi napsala paní Spáčilová: nejufňukanější sci-fi v dějinách filmu.

plakát

Krajinou domova (2014) (seriál) 

Docela dobrý dokument, ale na zadek si z něj fakt nesednu. Dost mi vadí příšerně patetický komentář a nevkusně (a nevhodně) vybraná dramatická hudba, které pro mě dělají tento seriál dlouhodobě nekoukatelný. Hezky to vystihl ve svém komentáři KASUGI.

plakát

Zmizelá (2014) odpad!

Už dlouho se mi nestalo, že bych nějaký film takhle protrpěla (tedy minimálně dvě třetiny tohoto filmu). Fincher už je očividně za zenitem nebo si neumí vybírat scénáře. Nehorázná pí....a, ale hlavně, že to vypadá cool... nebaví mě filmy, co se točí jen na efekt a marně se snaží předstírat nějakou myšlenku, přičemž logika si vzala dovolenou.

plakát

Woodkid (2013) (koncert) 

Run boy run!!!