Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (440)

plakát

Hvězdná brána: Hluboký vesmír (2009) (seriál) 

Je to takový paskvil. Něco mezi LOST (který se mi nelíbil) a Galaktikou. Některé klasické objevovací díly jsou dobré, ale kde to tvůrci hnali na krev, už to začíná skřípat a nudí.

plakát

Cheonneyonyeou Yeoubi (2007) 

Sympatická, krásně animovaná pohádka, jejíž druhá polovina, nebo spíš konec mě doslova šokoval.

plakát

Chuggington - Veselé vláčky (2008) (seriál) 

Na české Pohádky o mašinkách to nemá, ale jinak pro děti je to prima a neignoruje se tam technika a všechny ostatní "prima" věci na kolejové dopravě, jako u jiných vlakových seriálů. Palec nahoru.

plakát

Imaginárium Dr. Parnasse (2009) 

Velkohubá, snová exhibice do šíleného mozku dr. Gilliama. Ačkoliv se v jádru jedná o vražedně vážné dílo, ten si neodpustí spoustu montypythonovských srandiček ... drobnými skeči počínaje a tancovačkou oplzlých strážníků konče. Díky za to. Přesto to bohužel není ten Gilliam na kterého jsem zvyklý a jakého chci vidět, tak jak jsem to zahlédl v Baronu prášilovi. Doufejme, že využije popularity snímku díky zesnulému Heath Ledgerovi a natočí zase něco pořádně underground :)

plakát

Internetový příběh (2010) 

Poučný film o tom, jak nikdy nevíte kdo je na druhé straně. Příběh je samozřejmě smyšlený, takže nebojte. Neřekl bych, že internet je nebezpečný zrovna "TAKHLE" ale to nevadí, za shlédnutí to stojí.

plakát

Interview s upírem (1994) 

Asi nejlepší snímek s upírskou tematikou, který jsem shlédnul. Zvlášť herecké obsazení je velmi přesvědčivé a atmosféra na něm stojí a padá.

plakát

Ironie osudu aneb Rozhodně správná koupel (1975) (TV film) 

Pro našince je to celé takové divné a těžko pochopitelné. Někdo, kdo nikdy nebyl v bani může být překvapený scénou ze sauny, kde se nalévají alkoholem. Jinak na nový rok je v Moskvě a Leningradě snad každý totálně našrot, kolem čehož se koneckonců celý film točí a ještě z toho vyždímá romantickou zápletku jak stehno.Je to celou dobu takové rusky roztomilé a člověk se od toho nemůže odtrhnout. Pominu to, že si v té době létají tam a sem, jak se jim zachce (asi byly letenky tak levné, nebo vydělávali tolik peněz) a naopak kvituji vtípek o stejných panelácích a stejně pojmenovaných ulicích. Jako takovou lehce bizardní zajímavost doporučuji, ale pokud je váš nejoblíbenější film Avengers, bude to na vás asi moc pomalé.

plakát

Jak se krotí krokodýli (2006) odpad!

Tohleto bych nepustil ani dopoledne v televizi, kdz jsou vsichni v praci.

plakát

Jeremiah Johnson (1972) 

Co říct... nádherný dobrodružný film. Zavraždění Jeremiahovy ženy, se kterou se začínal sbližovat mě ranilo tak, že jsem z toho byl vyřízenej ještě zbytek filmu... nicméně nejde dát méně než 5. Krása.

plakát

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí (1974) 

"Pusťte nás dovnitř"... "Nebo co? Budete zlí?" ... "To už jsme!" BUM! Tohle je pro mně špička... hlavně onen houslista, vy víte o čem mluvím :)