Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (1 143)

plakát

Boreček (2007) (hudební videoklip) 

Tenhle styl sice vůbec neposlouchám, ale tahle stará hitovka od Bow Wave mě prostě stále baví:o)).

plakát

Justin Bieber: As Long as You Love Me (2012) (hudební videoklip) 

Justin Bieber mě teda vůbec nebere:)), ale hodnotím song a klip, takže ještě za tři, neboť se jedná o průměrný popík. Plus teda jedna hvězda za drsňáka Madsena!

plakát

Pro větší slávu (2012) 

Z historického pohledu je film docela realisticky zpracován a většina herců podává i slušné výkony, ale bohužel se režisér Wright příliš zaměřil na křesťanský fanatismus. 145 minut není zrovna krátká doba a vyplnit to hlavně křesťanskými dialogy nebyla ta správná volba, neboť člověk ztrácí už po čase pozornost. Lehce zkrátit délku snímku, pokrátit vedlejší příběhy, přidat jednu větší bitvu a mohl to být opravdu výborný historický velkofilm, ale i tak za lepší 3 hvězdy. Mexické dějiny by snad v budoucnu nemusely být dále přehlíženy filmaři, neboť mají opravdu hodně co nabídnout.

plakát

Salvador (1986) 

Oliver Stone znovu dokazuje, že politické-thrillery (nejlépe z válečného prostředí) jsou jeho doménou.

plakát

Sharpův regiment (1996) (TV film) 

Devátý příběh Dicka Sharpea je hlavně o politice, takže se skoro celý odehrává v Anglii. Místo bitev uvidíme převážně vojenský výcvik a jeho pozadí na počátku 19. století, což není vůbec špatné z historického pohledu. Sharpe tedy bojuje proti zkorumpované byrokracii a využívá k tomu i krásné ženy:)). Velmi dobrý díl, jenž nabízí i slušné komediální vsuvky.

plakát

The Slip (2008) 

Nine Inch Nails mám docela rád, ale co tahle kapela předvedla ve své zkušebně je naprosto famózní! Tak precizně zahraný a skvěle nazvučený mini-koncert (k desce The Slip) jsem už fakt dlouho neslyšel. Jinak jejich zkušebna je opravdu obrovská, tichá závist!:))

plakát

Inside 'You Only Live Twice' (2000) 

"Žiješ jenom dvakrát: Jednou, když se narodíš, a jednou, když hledíš do tváře smrti." Haiku od japonského básníka Bašóa (1644-1694).

plakát

Enrique Iglesias: Hero (2001) (hudební videoklip) 

Lovesong, který mě vždycky dostane. A ten klip je tak krásně romanticky-smutný..:(( I can be your hero, baby. I can kiss away the pain. I will stand by you forever. You can take my breath away...

plakát

The Verve: Bitter Sweet Symphony (1997) (hudební videoklip) 

Skvělá písnička, jež nemá opravdu chybu. Fantastický song! Plus ten klip je taky velmi dobrý, neboť takhle bych chtěl taky umět chodit po ulicích:)).

plakát

Inside 'The Living Daylights' (2000) 

První bondovka, kde se objevil jako Bond herec Timothy Dalton. Dokument se hlavně zaměřuje na popis akčních scén, kterých v této bondovce není zrovna málo:)). Přes Československo (Rakousko) se dostaneme až do Afghánistánu, tady je to vlastně opačně:)). Zajímavost: natáčení navštívila britská královská rodina.