Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Romantický

Oblíbení herci (10)

Leonardo DiCaprio

Když se řekně Leonardo DiCaprio, každý si zřejmě vybaví toho ušatého klučinu z Titanicu, či přecitlivělého Romea. Ovšem Leonardo se nám s řadou let vypracoval na BRILANTNÍHO herce a každý film s ním je neuvěřitelný zážitek. Ať už je to Pláž, Chyť mě jestli to dokážeš, či poslední Prokletý ostrov, jen pohled na něj je dech beroucí. Na každý film s ním se těším jako na nikoho.

Josh Radnor

Joshův Ted Mosby je nepřekonatelný. Na každý díl HIMYM se těším především kvůli němu. Doufám, že zazáří i na jiném poli než "jen" v televizním seriálu. Jistě na něj čeká ještě mnoho hereckých příležitostí.

Stanley Tucci

Shall we dance, Julie a Julia, Ďábel nosí Pradu, Terminál,The Lovely Bones. Nic více není potřeba říci.

Michael J. Fox

Co říct o člověku, který je mi nejbližší? Back to the future mluví za vše. Jednoduše můj nejoblíbenější herec.

Ben Stiller

Ben Stiller. Ať už jako Gaylord, Zoolander, či svůdník v Něco na té Mary je, či nebojácný hlídač v muzeu, je naprosto bezchybný. Ano, některé filmy jsou jistě slabší a někdo je neocení, je ovšem potřeba dívat se na ně s humorem. A ať už se vám Ben líbí nebo ne, Gaylorda přeci musí mít rád každý-)

Colin Firth

Nezaměnitelný herec. Jeho "anglická elegance" mě okouzluje.

Ewan McGregor

Na "chuť" jsem mu přišla ve Hvězdných válkách, pak následoval Černý jestřáb sestřelen, Moulin Rouge a další.

Jared Padalecki

Zástupce nastupujucí generace. Líbil se mi už v Gilmorových děvčatech, ale až v Lovcích duchů ukázal, co v něm doopravdy je.

Josh Hartnett

Nadch mě v Halloweenu H2O. A v tom chlapíkovi opravdu něco je a způsob jakým se dokáže podívat do kamery-).Nejvíce se ukázal v Miluj mě prosím, ale jako správná divačka mám ráda i Pearl Harbor. Poslední dobou si už vybírá vážnější role, uvidíme, do jakých se pasuje.