Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (331)

plakát

Banshee (2013) (seriál) 

Lucas Hood se umí prát líp než Kung-fu panda a ženský ze širokýho vidličkova mu doslova skáčou do postele, čili by jeden řek, že je to v podstatě velkej klikař. Ale on má díky jedný svojí historický prácičce smůlu jako trám a kde se objeví, tam by si pohřební služba nahrabala majlant. Ale má kolem sebe docela povedený kamarády a taky rovnou dva docela silný a malinko šílený nepřátele a tak je o zábavu vcelku postaráno. A abych nezapomněla, je tu ještě jedna jeho bejvalá láska, která ho straší nejen ve spaní. Takže pokud vám nevadí, že si tenhle seriál občas, nebo vlastně hodně často malinko zapřehání, jděte do toho.

plakát

Láska z pasáže (1985) 

BOJLER: no ty vole! Tak já celou dobu čekám, jak se Vaculík z tý šlamastiky dostane, a von si klidně natáhne brka.

plakát

Zralé víno (1981) 

Prázdná, odporná, socialistická propaganda v čele s nejlepšími herci té doby. Fakt nechápu. Jediný, co stálo za řeč, byly scény se Sovákem.

plakát

Pride (2014) 

Kdybych líp znala historii, nebo mi o tomhle někdo vyprávěl, tak bych ho bez váhání poslala směr chytrovna. Kombinace gayů a lesbiček s horníkama z Walesu je skutečně vražedná, někdy vtipná, někdy míň a někdy je to dost smutný. Radostný na tom ale vlastně je, že se to nějak podobně stalo. Život je prostě nepředvídatelnej.

plakát

Miluj souseda svého (2014) 

Příběh mrzutýho ochlasty, kterej se náhodou a tak trochu nechtěně spřátelí s malým otloukánkem od sousedů je možná lehce předvídatelnej, ale Bill Murray je pan herec a má štěstí a čich na role, ve kterejch prostě z každýho průměrnýho filmu udělá klenot. Vincentův příběh vám vykouzlí rohlík přes celej ksicht a dost možná vám vydrží celej den. I přes ten nepochopitelně debilní překlad.

plakát

Marco Polo (2014) (seriál) 

Blbý je, že kdyby byla vynechaná postava Marco Pola, byl by to pětihvězdičkovej seriál.

plakát

Mafie vraždí jenom v létě (2013) 

Prestože poslední dvě minuty filmu mě mrazilo v zádech a měla jsem slzy v očích, musim použít klasický klišé o nevyužitým potenciálu. Film jako celek ve mně zanechal jen prchavej dojem, že jsem sledovala příjemnou kombinaci Mikulášových patálií s nádechem Amélie. A to pro tak silný téma prostě není dost. Plus bych ocenila, kdyby se přestal šířit ten příšernej zlozvyk, že se režiséři obsazujou do hlavních rolí vlastních filmů.

plakát

Spása (2014) 

Rozjezd byl originální, ale pak už to šlo do kytek. Nesed mi ani ten westernovsky úspornej hereckej styl Mikkelsena, nějak mi to k němu nejde. U Evy Green se tím spíš potvrdilo, že když jí připravíte o jazyk, zbyde jen průměrná herečka. Na druhou stranu ale třeba takový obsazení Erica Cantony fakt pobavilo.

plakát

Petrolejové lampy (1971) 

Když mně je z těhle poetickejch filmů hrozně úzko...

plakát

Šťastné údolí (2014) (seriál) 

Dokonalý spojení nápaditýho scénáře, skvělejch herců, napětí i tempa vyprávění! Nic nechybí, nic nepřebejvá a tak to má bejt.