Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (203)

plakát

Turbo (2000) (seriál) odpad!

Nepovedená parodie na Komisaře Rexe. Hodně nepovedená!

plakát

První krok (2009) (seriál) 

Nápad, který tady ještě nebyl, propojený s příjemným prostředím, neokoukanými herci, kterým jsem věřil jejich role a velmi pěknými vystoupeními mne, narozdíl od množství zdejších hodnotitelů, velice oslovil. Příběhy postav opravdu připomínají realitu a do některých se mi velmi dobře vžívalo. Má jediná výtka směřuje na konec seriálu, který byl jako by jej utli během roztočeného dílu.

plakát

Flynn Carsen 2: Návrat do dolů krále Šalamouna (2006) (TV film) 

Tak jsem při sobotním večeru nevěděl co dělat a díky naší nejkomerčnější televizi jsem po delší době viděl Flynna Carsena - dětskou verzi Indiana Jonese. Chápu, že ne každému se ten způsob napodobení zamlouvá, ale já mezi ně patřím, i když jedním dechem dodávám, že Indy je o deset levelů jinde. Z mého pohledu příjemná oddechovka na večer ke skleničce vína.

plakát

Kamarád taky rád (2011) 

Justin Timberlake jako herec? A ono to půjde a ne, že ne..!! Moc se mi líbil, dokonce tak moc, že tenhle film řadím (samozřejmě nejen díky němu) do hodně vysokých pater svých žebříčků!

plakát

Fotři jsou lotři (2010) 

O něco slabší díl než dva předchozí, ale to se více méně dalo čekat. Každopádně kvalitní finálě fotří trilogie, která si v mém filmovém archivu zasluhuje ty nejvrchnější pozice.

plakát

Jeho fotr, to je lotr! (2004) 

Dokázal bych si představit poněkud lepší téma k debatě, než bylo ve filmu, ale i tak se mi dvojka líbila skoro stejně jako jednička.

plakát

Fotr je lotr (2000) 

Skvělá podívaná, díky které bych se chtěl stát agentem CIA, abych si to taky jednou zkusil, musí to být super zábava.. :D

plakát

Královna krásy (1989) odpad!

To takhle jednoho krásného dopoledne vysílala TV Nova a já si přál, aby vysílat přestala!!