Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (94)

plakát

A Fine Line (2012) 

Film, který vám v pozadí (opravdu krásném Alpském pozadí) pořád dokola říká "Já jsem ale skvělý sportovec, koukejte, není nic co nedokážu, moji kamarádi sice umírají, ale já budu skvělý dál!!" Záběry jsou sice nádherné, ale v 52 minutovém dokumentu o jedné věci se už poněkud omrzí. Ať si Sebi dál skvěle běhá a žere v posteli, ale nemusí se hnát do dalšího dlouhého dokumentu, jestli se tomu ovšem tak dá říkat.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Perfektní! U tohoto seriálu miluji hlavně ten anglický přízvuk všech herců. Zakázal bych dabing. Vyšperkovaný britský humor, z prostředí mě blízkému, možná v některých dílech trochu uvadá, ale není to tak znatelné. Pěkně zakončené posledním dvojdílem, o kterém málokdo ví. Nejlepší díl: " A Gay musical, abou gay, that's quite gay." :)

plakát

Americká krása (1999) 

Tohle byl tak geniálně natočenej film, že i teenager jako já si připadal, jak kdyby se najednou ocitl v těle muže ve středním věku a snažil se užívat si všechno co on... Buď je něco špatně se mnou nebo je to prostě dokonalé. Děj ubíhal a u celého filmu jsem se bavil, kdyby neřekli na začátku, že umře, možná by to bylo zajímavější. Na druhou stranu byste tím přišli o to přemýšlení kdo ho to vlastně zabije a místo toho byste měli plnou hlavu toho jestli umře, či ne. Výtečný Kevin Spacey a Annette Bening. Dějová linie ohledně mladých mě kupodivu vůbec nebrala. Film mi udělal jasno.. jednou si taky koupím sporťáka veterána, ošahám 20ku, zhulím se a k tomu si budu poštět hity svýho mládí. Sečteno potrženo 5!

plakát

And Then We Swam (2014) 

Osvěžující a vtipné ztvárnění nekonečné plavby po moři. Oproti většině filmů, které jsou jen o tom jak moc je někdo úžasný a co všechno dokázal, si konečně jeden na nic nehraje. Britové se neustále shazují a dokonce ani zdravotní postižení nebylo nijak tupě omláceno o hlavu, aby nás hluboce dojalo.

plakát

Autana (2012) 

Je zde vidět jiný pohled na výstup a tím si mě film zpočátku získal. Brodění džunglí, výstup plný bláta a vzpomínky na snový drogový výlet u pana Šamana vás nenechají dlouho čekat na překrásné výhledy ze stolové hory, nad kterým se tají dech. Pobavila mě scéna s přiděláváním skob a následným poraněním lezce. Asi má opravdu nějakou duši a jsem rád, že lezci už po této zkušenosti nic dále nezatloukali, i když by jim to velice usnadnilo výstup.

plakát

Big Lebowski (1998) 

Já vlastně ani nevím o čem to bylo, spoustu nadávání, pochcanej koberec a pornohvězda, to celé zamotané do nějakého děje kolem bowlingu a peněz. Pravda bylo tam pár dobrých gegů, ale jinak mi to přišlo jak kdyby se to snažili namontovat na kiss kiss bang bang a nějak jim to nešlo.. Možná že při druhé projekci (musím v angličtině) už objevím kouzlo tohoto filmu, po první bohužel nic.

plakát

Black Books (2000) (seriál) 

Jsem pořád v rozpacích jestli 4 nebo 5. Seriál už jsem viděl několikrát, ale pořád tam jsou díly, které jsou prostě mnohokrát horší než ostatní. Nicméně se jedná o originální anglickou komedii, která rozhodně ví jak pobavit. "Jam, Jam Jam!" :)

plakát

Blok 99 (2017) 

Musím uznat, že nic podobnýho jsem ještě neviděl. Připomnělo mi to Tarantina.

plakát

Bony a klid 2 (2014) 

Zbytečná slátanina snažící se vysosat poslední zbytky slávy jedničky. "Skrytá, neskrytá" reklama na kolču a jiné sponzory vás jen utvrdí v tom, jaká je to sr*čka. Nehledě na pokus o proložení moderními tématy, jako jsou Anonymouse, který byl nic než jen trapný... Tento film slouží dle mého názoru jen ke shledání jak se nějací herci změnili, či ne.. zvlášť, když je film prokládán záběry z jedničky, stejně tak i hudbou... Hvězda za to, že poskládali starou partu celou dohromady, i s cikánem...

plakát

Bourák (2020) 

Někdy si říkám, jestli čeští herci mají taky nějakou soudnost a nevezmou každou roli, která přistane na stůl. No... nemají.