Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Sci-Fi

Recenze (446)

plakát

Okamžik zlomu (2007) 

Předpokládám, ze role byla přímo ušitá na míru Hopkinsovi. Gosling taky dobrej. Film má velký potenciál, ale když mi už ve čtvrtině filmu došlo, jak to celé padouch provedl, tak to je špatný znamení. Zas takovej inteligent totiž nejsem 😀

plakát

Creed II (2018) 

Nejdřív mi to přišlo dost utahaný. Ale poslední třetina filmu je ok a finální bitva jedna z nejemocialnejsich z cele série. Poprvé mi bylo líto protivnika.

plakát

Blondýnka (2022) 

Hroznej film. Nedozvěděl jsem se skoro nic o jejím životě, a silně pochybuju ze to byla jenom nekonečná řada negativních momentů, jako je zobrazeno v tomhle filmu. Nemám problem s depresivnimi filmy ale musí to mit hlavu a patu.

plakát

Duch (1990) 

Pobrečel jsem si, to myslim mluví za vše ☝🏼

plakát

3:10 Vlak do Yumy (2007) 

Z filmu jsem byl nadsenej, ale závěr me fakt nasral, proto hodnotim přísně. Takhle podelat do te doby parádní film, to je fakt mazec. EDIT: přes noc jsem si to rozmyslel, a dávám o jednu hvězdu navíc. Nicméně za předchozím názorem si pořád stojím, nebýt obočí zvedajícího závěru, mohlo se jednat o kultovní western. Kromě posledních 20 min jsem si film neskutečně užíval.

plakát

Obi-Wan Kenobi (2022) (seriál) 

4 hvězdy z milosti, pomalu začínám nad Disney-Star Wars lámat hůl. Kromě Mandaloriana jsou všechny hraný seriály pěkně sračkoidní, měli by se rychle vrátit ke kvalitním filmům jako Rogue One nebo Solo, to je totiž formát, který Star Wars sedí nejlíp. Konkrétně u Boby Fetta a Obi-Wana to je vidět nejvíc, fanoušky milované postavy jsou przněny nízkým rozpočtem a obřími plot-holes, je mi z toho fakt smutno. Hayden ani Ewan tohle prostě nemůžou zachránit, byť se snaží sebevíc, když z každé scény křičí low budget a mizerní scénáristé. Chápu že si někteří lidé ucvrkávají z finálního souboje, ale nebýt tenhle seriál ze světa Star Wars, s tolika prominentními postavami, dávali by tomu lidé z fleku odpad.

plakát

Irčan (2019) 

Stopáž mě malem položila, zatím čtyři hvězdy. Třeba po opakovaném shlédnutí hodnocení zvednu.

plakát

Šéfové na zabití (2011) 

Jojo, to byly ještě časy, kdy se Kevin Spacey mohl na plátně vyřádit. Jinak filmu bych klidně střelil pět hvězd, ale to by tam muselo bejt míň momentů, kdy jsem si říkal, že se hlavní postavy chovají naprosto nelogicky. Ono to svým zpsůobem do komedie patří, ale tohle je prostě too much. Zábava jo, jedna z nejlepších komedií své dekády spíše ne.

plakát

Wyatt Earp (1994) 

Tombstone jsem ještě ani neviděl a už tuším, že mě bude bavit víc. Protože filmy jsou i o zábavě, a v tomhle případě je to více o umění a pokusu a o reáné pojetí života tohoto amerického maršála. A život není film, život je dlouhej a je v něm plno míst, kdy se nic moc neděje. A tak nějak se to přeneslo i do tohoto filmu. Cením si toho pokusu nic nevynechat a nikam se nehnat, ale občas to prostě působí moc utahaně. Jinak výprava i herecký výkony jsou skvělý. A několik scén je taky top. Ale téměř by tomu víc slušela nějaká minisérie, čtyři díly nebo tak něco. Na jeden film je to fakt trochu moc únavný.

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 

Předlohu jsem neviděl, ani jsem netušil, ze nějaká existuje . Vlastně jsem ani netušil, ze česky se tenhle film jmenuje Muži, kteří nenávidí ženy. Tím je moje hodnocení naprosto očištěné od předsudků i očekávání. Celou dobu me to hodně bavilo a az poslední chvíle jsem netušil, kdo by mohl byt vrahem. Film si to u me podelal az na konci, kterej mi k filmu vůbec nesedí a byl úplně zbytecnej. Za to dávám hvězdu dolů.