Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (425)

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Už dlouho jsem z kina neodcházel s pocitem, že jsem právě viděl něco výjimečného. Dnes však ano. Jistě, i v tomto případě by se našly nedostatky. Minimálně ke konci se možná skutečně až moc spěchalo a některé postavy se nepředvedly tak moc jak by člověk čekal, přesto se jedná o výjimečné i když ne dokonalé dílo.

plakát

Aquaman a ztracené království (2023) 

Tak žádný zázrak, hodně jednoduchý děj, ale vzhledem k tomu co předcházelo dokončení filmu nedopadl tak špatně. Příště stačí vidět jednou a dost 😁. 50%.

plakát

Barbie (2023) 

Tak nečekal jsem pecku, ale tohle? Nevadí, že to dost přehání s feminismes, jenže to by nesmělo chybět více hůmoru, takto nuda. Fajn W.Ferrel. Bohužel většinu Kenů a Barbie viditelně na tyhle role moc starých. Škoda, trailery lepší než film. 50%.

plakát

Oppenheimer (2023) 

Herecké výkony téměř bezchybné. Bylo tam pár úseku, kdy jsem se začínal nudit, ale to asi vzhledem k délce filmu a možná až zbytečně moc obsáhlým dialogům nelze filmu vyčítat. Rozhodně o třídu lepší než Barbie 😁.

plakát

Stvořitel (2023) 

Tak nějak mi dle komentářů přijde, že naši čecháčci si zase myslí, že jsou něčím nadřazení a vlastně tahle ubohost je pod jejich úroveň.  Ano, myšlenkově to není extra hluboký film, ale to nejdůležitější s sebou nese a měl by vést k zamyšlení. Ani nechápu kritiku některých herců. Vizuální stránka slušná. Rozhodně hodnocení někoho pod průměrem není objektivní.

plakát

To Catch a Killer (2023) 

Že začátku hutná atmosféra. Ke konci možná trochu průměrné, ale jako celek dobře fungující a nenudící.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Ve 3D samozřejmě bezkonkurenční, ovšem scénář trochu jak telenovela. A asi až moc akční na úkor příběhu, ten prostě nepřekvapí. 70%.

plakát

Mavka: Strážkyně lesa (2022) 

Mavka sice nepřináší vyloženě nic nového, trošku je znát i inspirace jinde, ale celkově se jedná o moc povedenou pohádku se slušným vizuálem, pěknou hudbou a celkově příjemnou rodinnou podívanou. 70%.