Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Rodinný
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (4)

Sex ve městě

Sex ve městě (1998)

Když slyším větu ,,Carrie Bradshawá ví hodně o sexu a nebojí se zeptat" mám hned lepší náladu. Tento seriál dokáže skvěle ,,zabít" čas v tom nejlepší slova smyslu. Diference mezi hlavními hrdinkami všemu dodává šťávu. Na první pohled je největší přebornicí v sexuálních záležitostech Carrie, ale pokud je člověk pravidelným divákem, jistě pochopí, že královnou tohoto ,,oboru" je Samantha, která je mojí oblíbenkyní. Pokud si chcete zabrečet smíchy, vřele dopočuji tento kousek z dílny HBO.

Impérium - Mafie v Atlantic City

Impérium - Mafie v Atlantic City (2010)

Jméno Martin Scorsese je synonymem pro úspěch, a tak jsem neměla sebemenší pochybnosti o tom, že tento ,,snímek na pokračování" bude skvost, který mě bude beze sporu bavit. Když jsem se podívala na první díl, tak jsem měl chuť vidět další! Mám ráda příběhy podle skutečných událostí a nesmírně mi lichotí, že se zde objevují skutečné postavy z podsvětí (Al Capone, Lucky Luciano aj.). O výborném hereckém sestavení, kameře a scénáři nemusím ani hovořit. Proto pět hvězd!

Chůva k pohledání

Chůva k pohledání (1993)

Chůvu k pohledání miluju odmalička. Myslím, že je má náklonnost k tomuto kousku zcela na místě. Viděla jsem to už nejmíň tisíckrát, ale pořád mě rozesmějí rozepře mezi ,,Najlsem" a slečnou ,,Bebkok" o humoru slečny ,,Fajn" nemluvě. Vše to skončí parádně, takže kromě židovských fórků a dalších úsměvných věcí se zde najdou i ,,filmová srdíčka", protože tento kousek skončí ,,hepyendem".