Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Thriller

Recenze (219)

plakát

...a bude hůř (2007) 

Perfektní, takhle nějak jsem si představoval život hardcore mániček za socíku. Řemeslně dokonale zvládnuté, výborně vybrané herecké typy a navíc šedivé prostředí Mostecka v černobílém provedení dokonale podkreslovalo atmosféru. Jenom závěr byl trochu narychlo, ale celkový dojem nezkazil.

plakát

Agatha Christie's Poirot - Cornwallská záhada (1990) (epizoda) 

Konečně zase slušnej Poirot. Mám radši ty kratší, jako je tento a s komediálním prvkem, tentokrát od Hastingse, takže jsme s tímto dílem namíru spokojen. A taky se mi tam líbí ty starý vlaky, káry a anglický předválečný reálie, tady taky dobře udělaný.

plakát

Ach, ty vraždy! - Tajná mise docentky Rybkové (2010) (epizoda) odpad!

Tohle už byl vrchol idiocie. Autoři si pravděpodobně myslí, že když je to kriminální komedie, takže tam můžou narvat jakoukoliv ptákovinu a bude to jako sranda? Tak to ne. Chatrný příběh, toporné herecké výkony, nelogické chování postav a vlastně spousta jiných nelogičností a chyb...tímhle dílem končím. Jen pro ukázku, jakou nám tady naservírovali náhradní podezřelou- důchodkyně, která jako zaměstnání uvádí panská posluhovačka a vlastní kalašnikov. WTF.

plakát

Alois Nebel (2011) 

Na podruhé a v televizi se mi to líbilo kupodivu víc, neměl jsem takové očekávání a i příběh mne nakonec docela zapůsobil. Zvedám na 4*. Možná to vizuální zpracování mne předtím nastavilo na představu akčnosti, která se nedostavila (březen 2015). Mám z tohoto filmu smíšené pocity. Výborná animace (někdy se mi zdálo, že jsou scény poskládané i s fotografiemi předmětů), prokládaná poutavými záběry, skvělá hudba a především vymakané zvuky, které asi vynikly při tomto způsobu ztvárnění filmu...ale příběh se strašně vleče a dlouho se tam nic neděje. Až ke konci se to rozjede, ale na 4 hvězdy to nestačilo. Nejradši bych dal 3,5.