Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (49)

plakát

Girls (2012) (seriál) 

Je to nudné, stupidní, místy až nechutné.

plakát

Polski film (2012) 

"Ty prostě čuráka nehraješ ! Ty jseš čurákem - běháš jako čurák, vypadáš jako čurák, chováš se jako čurák."

plakát

Prometheus (2012) 

Dle mého je to jasné .. Kdo hledal odpovědi, ten je nenašel, kdo hledal sci-fi - našel, přesně to co chtěl. Ve své podstatě jsem odešel z kina a měl jsem ještě víc otázek než na začátku - no ale jednu věc musím Scottovi uznat - překvapil mě. To se stává jen málokdy když jdu z kina. Perfektní atmosféra se svojí vlastní malinkatou filmovou mytologií, která je krytá mohutánským obrem zvaným "Vetřelec".

plakát

Tohle je válka! (2012) 

Začalo to jak jsem čekal, pokračovalo to přesně tak jak jsem čekal, a ještě k tomu to skončilo přesně tak jak jsem čekal. Evidentně je to stavěné pro lidi, kteří chtějí vypnout mozek a užívat jen obrázky. Nic pro mě.

plakát

Zkažená siesta (2012) (amatérský film) 

Přesná stopáž na danný skeč, klasický němý humor který pobavil a trefná kamera s dávkou profesionality :-))

plakát

Bláznivá, zatracená láska (2011) 

Po dlouhý době ... fakt dobrá komedie, nevím co mám chválit - tak radši pochválím všechno. Goslingáč, Carell a jejich facky mě teda fakt rozesmály. Navíc i ženské obsazení bylo skvělé - hlavně jedna nejmenovaná alkoholická učitelka :-) V závěru mohli trošku ubrat na slaďáku, ale to prostě musí být.

plakát

Doktorka z Dixie (2011) (seriál) 

Je to děsně srandovní a uvolňující, Rachel Bilson je tak strašně malá, že si ani nevšimnu že nosí pořád kraťasy, je tak strašně malá, že jí ani tak docela nevěřím že je doktorka ale, když řve na na dvou-metrového hráče amerického fotbalu tak se nejde prostě nesmát. Zoe Hartová je tak šáhlá, že nadělá víc škody než užitku - tak jo, asi jsem se stal oficiálně cílová skupina CW. Jediné co mě sere do morku kosti je neustále hrající hudba jako kdyby někdo furt dokola pouštěl ty samé Glee "songy" z oné maturitní noci kdy McLovin sbalil holku.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Tak něják na to čumím .... a nic. žádný emoce, žádné vzpomínka na dětství - přitom bych teda měl mít ohromnou radost, protože jsem čtenář už od prvního dílu - no co už. Nostalgie na konci a prázdné dialogy ve mě vyvolaly ještě větší pocit nedokončenosti než u první části, tak něják mi ušla pointa co tím chtěli vlastně říct ...

plakát

Hon na čarodějnice (2011) 

Nicolas Cage si zahrál prakticky cokoliv, od expertů přes výbušniny, čaroděje až po křižáky - to poslední si zrovna mohl odpustit, protože a´t se snaží sebevíc, já mu to v tomhle filmu moc nevěřím. Celý děj mě příjde tak něják ohraný a jediný herec který mě nevadil byl pan Hellboy. Vizuální stránka mě taky něják moc nenadchla, ikdyž jak to tak vypadá, tak na závěrečném démonovi se teda hodně vyřádili. Nebál jsem se, nesmál jsem se, dvě a půl hvězdy musí stačit.

plakát

Ocelová pěst (2011) 

Ty jo teda, tak todle jsem nečekal, rodiný drama a nervy drásající emoce až do samotnýho konce ( no vlastně když to tak vemem, tak na konci jsou vždy ty nejslinější ), ale tak něják málo robotů a na můj vkus tak něják málo Ev Lilly. Robotí scény měli perfektní choeografii a dynamiku avšak rodiný shledáníčko mě tam nepřišlo jako dobrý nápad. I tak to byla ale kvalitní show :-)