Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (10)

plakát

Mys hrůzy (1991) 

No nevim, ten konec se mi nelíbil, jinak dramaticky teda velkej kousek, to se musí uznat! Dokoukal jsem jen kvůli De Nirovi a zvědavosti jestli Lange ukáže aspoň kozy...:-)

plakát

Škola základ života (1938) 

Libi se mi o neco vic nez Cesta do hlubin..., oba filmy ale za pet hvezdicek.

plakát

Mazaný Filip (2003) 

Naprosto genialni film, kde je dotazen i ten nejmensi detail, zadne hluche misto, spickove herecke vykony, mistrovske dilo p.Marhoula! Řekl bych ze je to nedoceneny film, ktery je nejen na ceske pomery zcela vyjimecny!

plakát

Veselé Velikonoce (1984) 

Belmonduv herecky koncert v kazde scene, velmi povedene a vtipne dialogy, jeden z nejlepsich jeho filmu.

plakát

Aladin (2019) 

verbal_ty budes taky asi pekne vypatlanej, ten tvuj vyplod je strasnej a mysli si co chces o svobode slova...

plakát

O pokladech (2012) (TV film) 

Uprimne nechápu, jak někdo muze hodnotit jako odpad, asi nejakej chytrolinek zvaný spáčilínek...Pohadka je vtipná s vybornymi hereckymi vykony (az na Krause, to se ale dalo cekat 😀)

plakát

Senzibilšou (1997) (pořad) 

Nejlepší je, když to hodnotí radobykritici 20 let nazpět, zcela v jiné době, v jiné náladě, to proste nejde, dnes musí byt podle vas všechno trapný, ani nechci vedet jaký je věkový průměr "hodnotitelu"...je potřeba se vyjádřit i k době, vo kterých víte hovno, jinak byste tento pořad brali s nadhledem a nostalgií a radši ho vůbec nehodnotili...😛😘

plakát

Lída Baarová (2016) 

No některý komentáře jsou dost mimo mísu, ostatně jako vždy u filmů s víceméně kontroverzním tématem...Já osobně jsem z filmu nadšen a nemíním se vůbec zaobírat kdo byl nebo nebyl na premiéře filmu nebo co mělo stát 80Mio, na to je tady rádobyodporníků dost a dost a určitě by to zvládli všechno líp, jsme přeci v Česku, že...Výtku mám jen k předabování němčiny, ale i přesto jsem nadšen z výkonu česky mluvícího Hitlera v podání P. Kříže. Takže nevážení kritici: POLIBTE SI ZADEČKY! :-) Ještě jedna poznámka na závěr: Sakra ten film neřešil Goebbelse v jeho ohavnostech, ale v jeho druhé lidské zamilované polovině, a to mají všichni lidi stejný a kdo byl aspoň jednou v životě zamilovanej tak to přeci musí pochopit! kÁmen

plakát

S Pydlou v zádech (1985) (divadelní záznam) 

Dnes zhlédnuto v divadle a má to samozřejmě jiný koule než z tv záznamu, mistr Dvořák neskutečně improvizuje, vše si užívá na sto procent a posazuje hlášky do dnešní doby, je prostě vyhranej, i Hrubešová hraje o dost lépe, což potvrzuje hraní 2,5hodiny čistého času...nevidím žádný důvod, aby na čsfd byl hodnocen jakýkoliv tv záznam divadelní hry, to je dle mě dost mimo mísu!