Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (21)

plakát

Barbie (2023) 

Potenciál nenaplnilo. Za mě ztráta času. Dost rozpačitý snímek. Asi nejsem cílovka - ale.za mě dobrý film má být pro všechny. Proto jsem jako bílý muž hetero 30+ šel na film Barbie. Film je pouze jedna velká Mattel reklama a přehnaný hype.

plakát

Swiped (2018) 

Na Netflix děsnej odpad. Škoda , že je to tak špatně natočený a zrežírované. střih a scénář je tak na jednu / dvě hvězdičky....myslenka dobrá. Věřím že velké studio by si s tím vyhrlao a stálo by to za něco. Za snahu jedná hvězdička. Pocit z toho jako bych se díval na celovečerní klauzuru FmkUtb

plakát

Půlnoční láska (2018) 

Souhlasím s uživatelem: Lukoboss Naivní sranec, který je místy hloupý. Cílová skupina dívky 15-19 asi. Absolutně se nedá srovnávat například s filmem Hvězdy nám nepřály.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Tak ale... totálně se shodnu s komentářem POMA. Absolutně , fakt absolutně. Dodám jen, že tempo je neúnosně pomalé.

plakát

Za borovicovým hájem (2012) 

Jak uz tu mnozi naspali. Gosling bozi! James Dean hotovej. Další dvě části byly uspávající. Ale jako celek se to dalo překousat, hlavně díky obsazení.

plakát

Frajeři ve Vegas (2013) 

Film potěší svojí roztomilou senilitou. Většina Gagu předvídatelná, ale kino praskalo smíchy, takže pro masového konzumenta jak dělané. Věkový průměr v sále byl vyšší, ale ve filmu se najde pro každého opravdu něco a myslím si, že kompromis cílové skupiny nijak filmu neubližuje. Za perfektní obsazení a spád dávám 4*

plakát

Let’s Dance: Revolution (2012) 

Snad jediný ze série step up / lets danec, kde se tančí a má to důvod. FIlm sice není na 4*, dal bych , dva, spíš tři. Ale nelíbí se mi, jak je podhodnocený. Rozhodně nejlepší ze série. Ikdyž, má stále dost kde zlepšovat.

plakát

Gravitace (2013) 

Poprvadě, přemýšlel jsem spíš o třech, než řtyřech hvězdách. Ty 4 jen za super zážitek v IMAXu, myslím si, že by mě to v normálním kině, nebo dokonce v TV velmi zklamalo.

plakát

Zmizení (2013) 

Absoluntě jsem držel veškerou pozornost, což se mi za poslední dva roky takhle absolutně nestalo. Ty řeči o bohu si myslím, že jsou opodstatněny jako motor, proč to ten pár dělal. Bůh jim sebral jedno dítě, tím pádem byly na dně, a to taky chtěli, aby byly ostatní. Petfektní

plakát

Plnou parou vzad! (2002) 

Jen se odvolám na komentář TheMaker . Naprosto souhlasim. "Dnes jsem film viděl po dlouhé době znova a musím říci pořád bomba! Film neztrácí na vtipnosti ani po deseti letech. Ano, může se to zdát trapné, nic pro intouše, takže se s hodnocením na CSFD smiřte :-( Jde hodně o to, jak se naladíte, jestli budete mít "zaplý" mozek, tak to moc s tím filmem daleko nedotáhnete, musíte se umět vypnout z intelektuálního stavu a přepnout na stav humorný. Ano, teď mnozí z Vás podotknou, že ten film nemá s humorem nic společného, ale proč? Kde je chyba? Kde je chyba, že se Vám film nelíbí? No je to ve Vás! Ano, je pravda, že každý máme tak trochu odlišný smysl pro humor, ale to, že máme právě takový smysl pro humor s něčím souvisí. Souvisí to s tím, jak se momentálně cítíme, jak vnímáme danou věc, jak dokážeme tolerovat a přijímat to, co vidíme, to vše záleží jen na nás. Film není špatný ani dobrý, ale to v nás je to zrcadlo, co rozhoduje zda bude nebo nebude odrážet danou věc."