Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celoživotní přátelé se na stará kolena rozhodnou zapomenout na svá stará kolena, a ve jménu slavných společných mejdanů to ještě jednou roztočit. Jeden z nich, zapřisáhlý starý mládenec chystá překvapivou svatbu a to je ideální příležitost. Cíl? Jak jinak. Las Vegas. V Brooklynu znali tuhle čtyřku kamarádů všichni, život je ale nakonec zavál každého jinam. Jeden je sám v Brooklynu, druhý se svou ženou na Floridě, třetí žije v Jersey se synem. Z ospalosti je vytrhne až telefonát toho čtvrtého, bohatého právníka z Malibu, který jim oznámí, že konečně požádal svoji o polovinu mladší přítelkyni o ruku. Je rozhodnuto, potkají se v Las Vegas a bude to rozlučka se svobodou, jak se sluší a patří. Jakmile ale dorazí na místo, zjišťují, že tohle už není Vegas, jak ho znali. Město se ani na vteřinu nezastavilo a pravidla hry se za celá ta léta změnila. Casino Sands, kde dříve hrávali, je zavřené a ve Stripu teď vystupuje nějaká Cirque du Soleil. Příliš velké, příliš hlučné. Ale pořád je to město hříchu a to je taky hlavní důvod, proč sem přijeli. Krásná žena, postupka, drink po ruce. Čtyřka starých přátel ví, proč přijela, a začne město znovu dobývat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (40)

Trailer 2

Recenze (566)

emma53 

všechny recenze uživatele

Já mám tyhle herecký kluky ráda a tak budu mhouřit oči, kde dá, protože jinak s jejich filmovými nemocemi by to podle mě zvládly horko těžko tak půl dne. Ale budiž, tady to parádně rozbalili a já jim fandila. proložené sice známými frky, ale já se jim smála a zkrátka byla to odreagovačka, kde na ději nějak extra nezáleží. A takové apartmá, jako dostala tahle čtyřka, bych brala taky, to bylo pošušňáníčko :-) Takže měj se, směj se, je životní krédo, které má svojí váhu v každém věku a faktem je, že v hlavě je nám stále dvacet, jen to tělo s tím nějak nekoresponduje. Jo, chápu trojky, ale mně to sedlo i když až taková komedie to místy nebyla....... ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Když se v jednom filmu sejdou čtyři oscarová esa, tak to nemusí bezpodmínečně znamenat, že půjde o úspěch, protože vždy může i perfektně obsazený film ztroskotat na suchém a nezajímavém scénáři, což je přesně případ Frajerů ve Vegas, kteří mě i navzdory přítomnosti oněch renomovaných herců nedokázali zaujmout a pobavit natolik, abych jim dal nějaké slušné hodnocení. A když má jít žánrově o komedii, u které se člověk ani dostatečně nezasměje, tak už je vážně asi něco špatně, což je u filmu s takovým hereckým potenciálem škoda. Snímek, který vsadil na jistotu, přičemž to nakonec celkem projel. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to strašně klišovité, strašně předvídatelné, ale já si stejně nemůžu pomoct, tyhle filmy, kde se na stáří dívají trochu z nadhledu, mi prostě sedí. Navíc při tomhle úžasné obsazení, kdy jsem ani netušil, že Kevin Kline má blízko k sedmdesátce, jsem byl prostě nadšený. Zasmál jsem se, pobavil jsem se, příjemně strávený večer. Nic moc víc, ale někdy i tohle stačí. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Velmi pozitivně laděný snímeček, který je bohužel těžce o ničem. Nemůžu si pomoct, ale potenciál, který se nad snímkem vznášel kamsi uletěl. Film drží nad vodou asi 4 až 5 postarších hvězdiček. Rád bych ohodnotil zápletku, ale nebylo mi to umožněno. Zápletku tu poněkud chybí. Ale možná je vše zapříčiněno mým mládím. Kdybych se opíral o hůlčičku a nástup do MHD by mi trval déle než minutku, tak bych snímek vnímal třeba úplně jinak. O nějaké slibované pařbě tu nemůže být řeč. Jestli za celý snímek frajeři vyklopí každý 3 skleničky alkoholu, tak přeháním. Více než o komedii se jedná o snímeček o síle přátelství. Špatné to nebylo, ale bohužel jsem čekal něco hodně jiného. Lepší 2*. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Protože mám Douglase, De Nira i Freemana rád a vždycky jsem většinu jejich filmů hltal, tak sledovat je, jak na stará kolena paří s mladými holkami a popíjejí drinky, není úplně ono. Asi hlavně proto, že si člověk opět uvědomil, že už nikdy nebude třeba ten pohledný gangster z GoodFellas. Ale pro jednou se to v pohodě dalo, sem tam povedený vtip, někdy i menší výbuch (např. fór s vlasama vs. chlupama v zadku) a do finále člověk dokráčí, aniž by se modlil, aby to skončilo. Bohužel na 4 hvězdičky to u mě nedosáhne. 67% (with J.) // (23.11.2016) JOJ CINEMA HD - 69% (with J.) ()

Galerie (83)

Zajímavosti (18)

  • Ačkoliv vousatý Sam (Kevin Kline) vypadá mezi kamarády nejstarší, je jeho představitel Kevin Kline z herců nejmladší. (jenik71)
  • Ve scéně, kdy Sam (Kevin Kline) vede slečnu do pokoje, sundá kravatu a uváže ji na kliku. Následně má ale kolem krku další kravatu. (Nýdnol)

Reklama

Reklama