Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (416)

plakát

Marťan (2015) 

Na jeden zátah až do konce. A to se nám hodně dlouho nestalo!!!

plakát

Ledové království (2013) 

Obcas mi prijde, ze tu nehraje nic jineho. A motat cop ala Elsa fakt neumim. Hezky to zpiva, je to barevne a dobre to skonci. Tak proc ne. Jenom bych chtel poprosit tvurce, aby pripadny treti dil nebyl jen o Olafovi, dekuji. Staci ze to potkalo mimone a tucnaky z Madagaskaru.

plakát

Já, padouch (2010) 

plný počet, dlouho, ale dloooouho jsme se u filmu tak nenasmáli

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Plná palba 5***** bodů Ale tohle bylo hezky udělané, po delší době opět hezký animák.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

5***** bodů Po dlouhé době koukatelné. Hezká hudba, která byla zajímavým doplňkem, bože, já už nechci nic psát.. píísmenka se mi motají... tak rychle, jo, jo.. tamto dobrý.. a to, taky dobrý [X] Jíťa se nedívala jen 2x :-) To je na tohohle režiséra dobrý :-D

plakát

District 9 (2009) 

4**** body Nebojte, nezbláznili jste se, to jenom nevíme jestli 4 nebo 5 bodů :-) Pokračujeme v dnešních komentech, jsme v zajetí devítek. [X] Minus 1* bod Pětibodovým filmům se přece body neodebírají. Ale 2 věci bych tu napsal. Nedokázal jsem se ztotožnit s hlavní postavou, takový pako snad není. A druhá je zcela klasická. Tak oni nejdřív trefí z letícího vrtulníku přesně do ramene a pak, když před nima utíká po svých a střílí po něm celá jednotka hezky s nohama na zemi, tak se netrefí?? [X] To jsou ale dokumentární záběry, jestli někdo natočí akční dokument, jak se stříhají nehty na nohou, tak jdu do kina. Fakt.

plakát

Jmenuju se Earl (2005) (seriál) 

4**** body + 1* bod Zatím.. koukáme na odabingovanou verzi. Není to nic extra, ale nenudíme se u toho a jako závěrečný uspávač mozku před spaním dobrý. Jdu si ohřát teplé kakao, to je taky dobré uspávadlo, brou. edit: Čím déle to koukáme, tím hezčí to je. Super postavy, super lumpárny :-)

plakát

Vetřelci (1986) 

5***** bodů Trochu slabší než ta jednotka, ale když jsem to viděl byl jsem celkem puberta a ta bojová jednotka mne prostě maximálně oslovila. To víte, vidět takový film na TV stanici OK3 bylo něco okouzlujícího.

plakát

Vetřelec (1979) 

5***** bodů Bez komentáře. Při tolika lidech co komentovalo, tu musí být už vše napsáno. No ni?