Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (10)

plakát

Tajemství mumie (2010) 

Je to úplně JINÝ film. Úplně jiný, než na jaké jsme běžně zvyklí. Jiný humor, jiné scény, jiné pojetí, jiné pointy. Je značný rozdíl mezi tím, co točí Hollywood, co točíme např. my, a co toží Francie. Už jen proto stojí za to, snímek vidět. A to v krásném francouzském znění s titulky! Film není světoborný, ale něco v sobě má. Každopádně Adéle Blanc-Sec je fakt kost a to se musí nechat.

plakát

Tisíc a jedna noc (2006) (seriál) odpad!

Lidé se dělí do dvou skupin. Na ty normální a potom na ty, kteří denně sledují 1000 a 1 noc... Ten příběh je prostě ojetý a napasovat na něj 180ti dílné plkání o ničem je ubohost. Dílo nemá vůbec žádnou hodnotu. NULA [%]. Hotovo, konec.

plakát

Benga v záloze (2010) 

Pokud v posledních dnech vyhledáváte akční zábavnej pop-corňák, mohu vřele doporučit. Scénky a hlášky jsou tak uhozené, že jsem si málem roztrhl pusu jak jsem se gebil :-) Vše je brutálně přitažené za vlasy, ale to vůbec nevadí, protože VY to víte, jdete na ten film s tímto pocitem a autoři filmu Vás nepřesvědčují o opaku. Zábava zkrátka srší proudem, jedna scénka lepší než druhá. Film, nad kterým nemusíte přemýšlet, jen se u něj uvolníte a dobře se bavíte. FAJN!

plakát

Cinka Panna (2008) odpad!

...ve většině multikinech se ruší jedno představení za druhým, protože se nikdy nenajde ani jeden člověk, který by si na tento film koupil vstupenku... Tragédie jak mraky... Škoda času, který by vám tento film ukradl.

plakát

Quantum of Solace (2008) 

Bond je skvělej, Bondgirl je skvělá, madam M jako vždy nemá chybu, dějová náplň zajímavá, ale střihače bych vykopnul na hodinu! Desetinosekundové záblesky, které vám v akčních scénách naservíruje a že jich v akčním filmu je... Vám akorád tak po půlce filmu přiženou bolest očí z blikajícího plátna... Nevíte, jestli chcípnul on nebo on, kdo to padá na držku, jestli Bond, nebo gauner... Prostě z akčních scén si odnesete kupu záblesků a moc nic víc... Nenastřihali to dobře... oproti tomu minulé Kasíno je mistrovské dílo, pač tam je akčních scén míň, jde víc o napínavý děj... Ale jinak vše v dobrém, fajn.

plakát

Máj (2008) 

Očekával jsem odpad, ale byl jsem, na to že to je český film, docela překvapen. Dodržení původní struktury Máje, použití buďto cool old-schoolových českých herců, nebo naprosto neznámých, ještě nezasvedcených. Fajn. Byl jsem hrozně rád, že jsem v loupežnické bandě neviděl držky typu Kotek-Mádl, a že Jarmilu nehrála Geislerová či Rybová, ale úplně cizí neznámá herečka. Hudba od Supportů je skvělá, až na ten videoklip v poslední třetině filmu, než Vilém spáchá svůj osudový čin. Ten se tam opravdu nehodí. Režisér chtěl možná film prožhnout něčím nevídaným, ale tohle určitě nebylo ono. Ve filmu je dále asi tisíc filmařských chyb, ale když vyloženě nejste fajnšmekři, přehlédnete je. (Např. V závěru filmu je detailní záběr kamerou na Jarmilu, ta má na očích nasazené kontaktní čočky... Vilém jde z basy na popravu ve spoďárech a je vidět, jak má (asi z nějaké dovči) neopálený zadek od plavek...) 60% ode mne, na český film jsem byl opravdu docela spokojen.

plakát

Václav (2007) 

jedna hvězdička za Jiřího Lábuse, kterého mám jako herce rád... škoda, že film nepatří jemu ale Trojanovi... Trojan podle mě není dobrý herec, snaží se, ale reputaci si u mě tímto filmem nezlepšil. P.S. fajn ten fialový make-up na oku na konci... když už to neumějí vystínovat, ať ho alespoň neberou z takové blízkosti...

plakát

Cesta z města (2000) odpad!

Záleží na vašem názoru, ale mě film přišel enormě nudný. Přestože má jít o zcela realistický film, pro mě hraničí s téměř science-fiction, protože vlastnosti a chování herců, alternujících v tomto filmu, hranicí s realitou. Vím, ža za to nejspíš nemohou oni, že jim to bylo řečeno od strany produkce a režie, ale mohli se rozhodnout, jestli kontrakt podepíší, nebo ne... Tento film pro mě nemá nejmenší hodnotu.

plakát

Jack Frost (1998) 

Byl by to nádherný film, kdyby byl založen na trošku jiném dojetí. To, že hlavní hrdina v půlce filmu umře není podle mě dobrý námět pro vánoční pohádku. Chtěl bych dát 2,5* ale protože to nejde, dám 3. Už kvůli tomu, že mě film rozbrečel... ta půlhvězdička navíc.

plakát

Lovci dinosaurů (2005) 

Vědecko-fantastická pohádka na dobrou noc za 80 000 000 dollarů, ale na to, že to je tak ubohý, já se u toho docela bavil. Místama jsem se sice řezal smíchy, protože to bylo ultra stupidní, ale jako nápad mi to přišlo fakt dobrý... Mohlo by být sice spousta věcí lepší... herecké výkony, dialogy, počítačové efekty... ale otrávený z toho se opravdu necítím... Myslím, že jsou filmy i horší.