Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (39)

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Tak jsme to dnes viděl a musím říct, že to je hrozná sračka. Nikdy bych neřekl, že se mi u filmu vybaví písnička od Verony, Nejsi sám a úryvek textu všichni ruce nahoru. Tak špatný to bylo.

plakát

Zbrusu Nový zákon (2015) 

Ten trailer fakt klamal... všechny vtipy jsou v něm a zbytek mě nebavil... občas zajímavá scéna se zajímavou kamerou ale celkově to byla bída s nouzí...

plakát

Osm hrozných (2015) 

Ne todle fakt ne. Ti kteří na tomto filmu hledají dokonalosti si jen nechtějí přiznat že to je bohužel špatný film. A to mám Tarantina rád.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

No nebavilo mě to moc. Začátek super, kdyby to tak pokračovalo v tomdle stylu tak bych se vůbec nezlobil ale věděl jsem, že to bude o cestě a ta mě nebavila. Konec byl taky špatnej. Scéna s medvědem byla super. Hardy lepší než Caprio. Přeju mu to ale na Oscara to není.

plakát

Sicario: Nájemný vrah (2015) 

No těšil jsme se hodně, začátek super, město Juárez suprově zobrazeno, šel z toho strach a najedou mi to začalo haprovat. Figuríny místo postav na autech a překvapení policisté, že je zácpa. To mi nejde dohromady. Převoz velmi důležitého svědka a oni si nezavolaj na hranice jestli tam není zácpa ale budiž, akce mezi sotjícíma uatama byla fajn ale dál ten film končí. Zbytek úplná sračka. Nuda v tunelech, nuda u večeře. Jo a kde se tam z zničehonic vzal ten černoch kamarád to jsme taky nepochopil.

plakát

Kurýr (2002) 

Na večer bez hospody a holky... kámoši, piva, jointy... ideální...

plakát

Warrior (2011) 

Hodnocení filmu zde opravdu nechápu... i 26. díl, III. série Pobřežní hlídky je lepší...

plakát

Na život a na smrt (2013) 

No nevim.. Kdyby to byli řadoví vojáci U.S. army tak bych to ještě pochopil ale když to byli SEALs tak to fakt nechápu. Ta situace se dala vyřešit mnohem lépe... Třeba je měli zajmout, dojít s nimi na místo jde bude signál, zavolat si odvoz a po příletu je pustit a nazdar, díky, čau... akce mě nebavila a hodně mě to zklamalo...

plakát

Don Jon (2013) 

Pustit si to s holkou v sobotu večer, otevřit si láhev vína a nedokoukat to.... K tomudle účelu je to dobrej film...