Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (4)

Gran Torino

Gran Torino (2008)

Na poselství, které nám má říci hodně o přístupu k menšinám, z vysoka kašlu. Pro mě to bude vždy film s rasistickými a nesmrtelnými hláškami. Vždy to pro mě bude film, kde si bambusák vyskakuje na Clinta, který mu míří puškou do obličeje. Vždy to pro mě bude film, kde se ze Spidera vyklubal Čong. Vždy to pro mě bude film, při kterém mi na konci ukápne slza a věřte mi, slzami zrovna dvakrát neplýtvám. Filmy, které se vlečou podobným tempem, rozhodně nevyhledávám, ale na Gran Torino se kouknu kdykoliv a rád!

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Film, na který si udělám čas vždy, když běží v televizi. Pokaždé mě rozesměje a dojme zároveň. Neustále v něm nalézám nové vtipy a důvody, proč je to pro mě ten úplně nejvíce nejlepší film.

Poslední skaut

Poslední skaut (1991)

Poprvé jsem tento film viděl až před dvěma lety, ale naprosto si mě získal. V tomhle filmu je ten Nejwillisovatější Willis, kterého musí mít každý správný chlap rád. No a když se k němu přidá Damon Wayans, který mě učaroval, když jsem byl dítě, jako Major Payne, vznikne z toho ten nejzábavnější akční thriller.

Ten, kdo stojí v koutě

Ten, kdo stojí v koutě (2012)

Negativně se můžu vyjádřit pouze k jedinému............ Charlieho malá tajemství? WTF?!