Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (129)

plakát

Noc žraloka 3D (2011) odpad!

Už nikdy, opravdu nikdy a ať mi to bůh odpřísáhne, nebudu koukat na český dabing. Jak za komunistů stejný tón hlasu ... Bože, ó bože. ... Nic, to je možná vše, co k tomu filmu můžu říct.

plakát

Nezvratný osud 5 (2011) 

Výborná hudba, výborná zápletka a zase další originální mordy. Ale tolik hvězdiček hlavně za tu hudbu. Herci hráli, krev tekla a most spadl. A velký plus za počáteční titulky, které jsou dokonalé.

plakát

Gympl (2007) 

Celý film táhla jen Holubová, Bydžovská a učitelé, ale kdo mě opravdu mile překvapil byl Mádl ... Byl vždycky lepší, než ten debílek Kotek a to i přesto, že byl v propadácích, které spolu točili, vždy Kotkův stín... Má to hlavu a patu, ale film se někdy vleče a nudil jsem se.

plakát

Americké psycho (2000) 

Film pobírá na obrátky v poslední čtvrtině a to tak, že za každou cenu, jen aby se divák pobavil, znechutil či zděsil, Vám to cpe. Bale byl docela roztomilý vrah, ale nevím ... asi má na lepší ženský. :D

plakát

Na vlásku (2010) 

Nejpovedenější Disney pohádka moderní doby. Kdyby se Disney nezahazoval takovou šaškárnou, jako je Hanna Montana a podobnými projekty, tak bych jim fandil víc, ale konkrétně toto dílo bylo fantastické a Slovenský dabing velice povedený. :)

plakát

Vlastní pravidla (2007) 

Opravdu mě tento film rozesmál a dojal skrytou láskou mezi všemi třemi holkami tak, že si prostě ode mě těch neuvěřitelných 5 hvězd zaslouží :)

plakát

Noční můra v Elm Street (2010) odpad!

Promiň Freddy, ale hold jsem si zvykl na tvojí předešlou tvářičku Roberta :(

plakát

Než si pro nás přijde (2007) 

Nádherné ... nic víc si nedokáži vybavit. Dojemné, fantastické a ... no prostě nádherné.

plakát

Jezero smrti (2008) 

Musím vyzdvihnout neobvykle skvělé výkony i mladých herců, které mě vtáhli do neokoukaného a velmi propracovaného děje s příjemně dráždivou atmosférou. Pokud chcete viděl krutost, ale zároveň i smyslný horor, tak Eden lake je pro to dělaný :)

plakát

Mr. & Mrs. Smith (2005) 

Mám rád jejich vztah, který je sic založený na lži, ale mám ho prostě rád. Angelina atraktivní a Pitt ještě nevypadá jako "starý" muž.